Ücretsiz E-Kitap Nasıl İndirilir ?

 Ücretsiz E-Kitap Nasıl İndirilir ?

Günümüz dünyasında artık kitapları bile internetten okuyoruz. Her ne kadar gerçek kitaplar gibi olmasa da yine de bence güzel bir şey ama bana sorarsanız elde tutulur kitaplar gibi olmuyor. O kitabın kokusu verdiği hissiyat çok farklı. Fakat benim için fark etmez ben her yerden okurum diyorsanız size bugün ücretsiz bir şekilde e-kitap indirebileceğiniz birkaç site getirdim zaman kaybetmeden sitelere geçelim.

1. Kitap İndir

Kitap İndir

Birçok güncel kitaba ulaşabileceğiniz güzel bir site.

2. Alt Kitap

Alt Kitap

Bu konu hakkında araştırma yaparken en çok tavsiye edilen sitelerden biriydi gayet güzel bir siteye benziyor.

3. Play Kitap

Play Kitap

Play Kitabı bir çok kişi biliyordur fakat göz atmak belki aklına bile gelmemiştir burada da binlerce ücretsiz kitap bulunuyor göz atmanızda fayda var.

4.  Internet Archive

Internet Archive

Yabancı bir kaynakta yer alan yüzlerce Türkçe kitabı tek bir yerde topladım eğer yabancı içeriklere de ulaşmak istiyorsanız belki yüz binlerce içerik yer alıyor göz atarsanız işinize yarayabilir.

5. Pdf Drive

Pdf Drive

En iyi olduğunu düşündüğüm siteyi en sona sakladım içlerindeki en iyi site bu bence çünkü on binlerce içerik yer alıyor ve Türkler tarafından yapılmış. Eğer sizin de bildiğiniz bu tarz siteler varsa yorum bölümünde bizlerle paylaşırsanız hep beraber faydalanmış oluruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim