Microsoft, Windows 11'i Resmi Olarak Yayınladı

Microsoft, Windows 11'i dünya çapında kararlı biçimde resmi olarak yayınladı. Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz güncelleme artık uyumlu bilgisayarlarda mevcuttur.

Windows 11 güncellemesi nasıl yapılır?

GSMArena'ya göre, Windows 11'e yükseltmek için kullanıcılar, güncellemenin Windows Update aracılığıyla kullanıma sunulmasını bekleyebilir. Bilgisayarları tüm donanım gereksinimlerini karşılıyorsa kullanıcılar, önümüzdeki haftalarda Windows 11'in bir güncelleme olarak sunulduğunu görecekler.

Microsoft, Windows 11'i dünya çapında kararlı biçimde resmi olarak yayınladı. Windows 11 güncellemesi nasıl yapılır?

Başka bir seçenek de Microsoft'un Windows 11 İndirme Desteği sayfasından indirmektir. Bu araç, Microsoft'un Windows 10'a uyguladığı araca benzer şekilde çalışır.

Windows 11'i indirme desteği web sitesi aracılığıyla, kullanıcılar temel olarak Windows 11'in yeni bir kopyasını yüklemek için kullanabilecekleri bir USB sürücüsü olan yükleme medyası oluşturma aracını da indirebilirler. Ek olarak, kullanıcılar bir ISO dosyasını da indirebilir ve daha sonra eski şekilde yüklemek için bir DVD'ye yazabilirler.

Windows 11, güncellenmiş bir görev çubuğuna ve başlat menüsüne sahip yepyeni bir kullanıcı arayüzü, widget'lar, gelecekteki Android uygulamalarını destekleyen yeni bir Microsoft Store uygulaması, çoklu görev ve pencere yönetimi için temalar, snap düzenleri ve gruplar dahil olmak üzere platforma bir dizi değişiklik getiriyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim