Ünlü Rapçi Kanye West İsmini Ye Olarak Değiştirdi!



Eskiden Kanye West olarak tanınan sanatçı artık resmi olarak sadece 'Ye' olarak bilinecek.


Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ndeki bir iletişim görevlisi, Los Angeles yargıcının Kanye West isimli rapçinin isim değişikliği talebini kabul edip onayladığını doğruladı.



44 yaşındaki şarkıcı, Ağustos ayında 'kişisel nedenleri' öne sürerek isim değiştirmek istediğini belirtti ve talepte bulundu.

Gold Digger ve Stronger gibi hitleriyle tanınan rapçi, Ye'yi zaten takma ad olarak kullanıyordu, 2018'de bir albümünün adını da 'Ye' olarak kullanmıştı.

Albümün yayınlamasının ardından bir süre sonra tweet attı ve " Resmi olarak bilinen Kanye West olarak bilinen varlık. Ben YE'yim." dedi

Bunu kesinleştirdi ve önceki tam adı, Kanye Omari West artık yok dedi.

Twitter hesabı zaten Ye iken, Instagram hesabı ve web sitesi salı gününden itibaren halen eski adını kullanıyordu.

Kanye'nin kısaltışmış bir versiyonu olmasının yanı sırasında, yeni lakap yıldız için dini bir öneme sahip olduğunu bizlere söyledi.

2018 yılında bir radyo sunucusu Big ile yaptığı röportaj sırasında, " Siz'in İncil'de en sık kullanılan kelime olduğuna ve İncil'de siz anlamına geldiğine inanıyorum. Bu yüzden ben sizim, ben bizim, biziz" dedi.

Ye, "Tek anlamına gelen Kanye olmaktan, sadece Ye'nin iyimizin, kötümüzün, kafamız karışmış, her şeyimizin bir yansıması olmaya gitti."

Kanye  West İsmini Değiştirdi


Ye
, Ağustos ayında, iki saatlik bir çalışma süresinde 27 parçadan oluşan son albümü Donda'yı yayınladı.


Daha sonra, plak şirketi Universal Music Group'un çok geciken 10. stüdyo albümünü onayı olmadan yayınladığını iddia etti.

Prince, Snoop Dogg ve Sean Love Combs gibi diğer sanatçılar yıllar içinde isimlerini birkaç kez değiştirdiler.


Ye, yaklaşık yedi yıllık eşi Kim Kardashian'dan ayrıldıktan sonra bu yılın başlarında manşetlere çıkmıştı.

Dört çocuğu olan çift, dünyanın en tanınan yıldızları arasında yer alıyor. Evlilikleri, son on yılların en yakından takip edilen ünlü çiftlerden biriydi.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim