Bu takımın hali nedir?

Sezonun ilk 12 haftasında liderden 10 puan fark yiyen bir şampiyonluk adayının milli ara sonrasında nasıl oynamasını beklersiniz? Baskılı, arzulu, tempolu, rakibi boğan bir takım olması gerekmez mi? Ne yazık ki, dün Alanya’da izlediğimiz Beşiktaş, bunların hiçbirini yapamadı. Önceki haftalarda Avrupa maçları vardı, kötü sonuçları kabul ettik ama milli arada dinlenen bu oyuncuların hali nedir?

Sergen Hoca’nın tercihidir ancak sezon başından beri takıma hiçbir katkı sağlayamayan Kenan’ın santrforda sahaya çıkması takımı bir kişi eksik bıraktı. 1-0 geriye düştükten sonra hamleler yaptı Sergen Hoca ama takım yine bir şey üretemedi.

Futbolcuların arasında iletişim kopukluğu var. Babacar’ın golü bunun en net örneği. Welinton, kendi adamını bırakıp öne gidiyor, Babacar kale önünden vole atıyor. Halı sahada bile böyle gol yenmez. Beşiktaş, kâğıt üzerinde ligin en kaliteli kadrosu ama takım olamadı. Geçen sezon Beşiktaş’a şampiyonluğu getiren aile ortamından eser yok. Futbolcuların fiziksel anlamda çok geride olması da dikkatimi çekti. Takımın 60-70 metrede top oynaması da oyucuları ekstra yoruyor. Bu futbolla Beşiktaş’ın başarılı olma şansı yok. Anlaşılan o ki; sıkıntı hem saha içinde hem de saha dışında.



Alıntı Haberin Kaynağı Korkusuz Gazetesi https://ift.tt/3qXjglJ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim