Pentagon Üç UFO Videosu Paylaştı

Pentagon Üç UFO Videosu Paylaştı


{tocify} $title={Pentagon Üç UFO Videosu Paylaştı}

Pentagon, daha önce yayınlanmış UFO görüntülerini doğru olduğunu ve UFO görüntülerini paylaştı. ABD hükümeti paylaşılmış olan üç UFO videosunun gerçek olduğunu ve tanımlanamayan Uçan Nesne videolarını yayınladı. Amerika yasası gereği paylaşılan görüntüler merak konusu oldu.

Pentagon sözcüsünün açıklama yaptığı görüntüler Amerika donanmasından sızdırılmış daha önce dünya dışı varlık ve Ufoların varlığını kanıtlamaya çalışan Ufo teorisyenlerin kanıt olarak sunduğu video görüntülerinden oluşmaktadır.

Pentagon mevcut video ve görüntülerde yer alan ufoların varlığını resmi olarak ilk kez açıklamış oldu.

Pentagon sözcüsü Sue Gough yapmış olduğu Ufo Açıklaması, ABD Deniz Kuvvetleri resmi olarak "Dolaşan görüntülerin gerçek olup olmadığı ya da videolarda daha fazlası olup olmadığı konusunda kamuoyunun yanlış anlamalarını gidermek için" görüntüleri yayınlıyor ifadesini kullandı.

Abd 2017 yılında sızdırılmış görüntülerin doğruluğunu kabul etmedi ancak 2019 yılından sızdırılan UFO videoların gerçek olduklarını kabul etti. Videodaki görüntüler Abd Hava kuvvetleri tarafından çekilen UFO görüntüleridir.

Yayınlanan Ufo Görüntüleri FLIR1 2004 yılında Kaliforniya'nın San Diego kıyılarında kaydedildi. İkinci video GIMBAL 2015 yılında ABD savaş pilotu tarafından kızılötesi kamera kullanılarak kaydedildi. Üçüncü Videoda yer alan Ufo Görüntüleri 2015 yılı GO FAST görüntüleri yer alıyor.

Pentagon UFO yayınladığı görüntüler haricinde ek bilgi veya görüntü paylaşmadı.Ancak videoların gerçek olduğunu kabul etmesiyle UFO meraklıları arasında heyecan yarattı.

Ufo videoları veya görüntüleri incelemeden önce bilmeniz gereken bu görüntüler uzaylı veya dünya dışı varlık olarak algılanmamalı Unidentified Flying Object kısaltması UFO Tanım olarak Tanımlanamayan Uçan Nesne demektir.

Flir Ufo Videosu

Daha yeni Daha eski

İletişim