Google, Mobil Aramalarda Yeni Bir Dönem Başlatıyor!

Google, aramalarda yeni bir dönem başlatıyor. İnternet arama şirketi, mobil aramalarda siz durana kadar arama sonuçlarını göstermeye devam edecek!



Google'dan gelen açıklamaya göre, şirket mobil cihazlara özel "sürekli olarak kaydırma" seçeneğini aktif hale getirmeye hazırlanıyor. Bu şu şekilde işleyecek: Bir kullanıcı arama yaptığında gelen sonuçların olduğu sayfada aşağıya kaydırdığınızda, ikinci sayfaya geçmek için herhangi bir tıklama yapmadan yani uğraşmadan, sayfanın en altına geldiğinizde arama sonuçlarının olduğu ikinci sayfa otomatik olarak yüklenecek.

Google, bu sistemin özellikle bir konuda araştırma ve bilgi toplamak isteyen kullanıcıların arama yapmalarını kolaylaştıracağını, yeni bakış açılarını görmeleri ve yeni sayfaları görmeyi sağlayacağını söylüyor.

Google firmasının ürün yöneticisi Niru Anand bir yazısında " Aradığınızı ilk birkaç sitede bulabilirken, bazen aramaya devam etmek istersiniz. Bu güncelleme ile, 'Daha fazlasını gör veya Sonraki' düğmesine tıklamanıza gerek kalmadan önce birçok farklı siteyi ve sonucu görebileceksiniz"

Daha yeni Daha eski

İletişim