Blogumla Geçmişten Bugüne

Son birkaç gündür bloga ne yazsam diye düşünüp duruyordum ve diğer takip ettiğim blogları bana fikir vermeleri konusunda inceliyordum. Sonunda Burak İşçi'nin blogunda kendi bloguyla alakalı yazdığı yazıyı farkettim ve kendi kendime "neden kendi blogumla alakalı bende yazmıyorum ki?" dedim. Aslında blog dünyasında kendime göre uzun süredir bulunduğumu düşünüyorum ancak hiçbir blogumda uzun soluklu vakit geçiremedim ancak bu sefer ki farklı olduğunu en başından bana hissettirmişti ve öyle de oldu. 1 Haziran 2016'dan bu yana blog yazmaya aralıklarla devam ediyorum. Dile kolay, yaklaşık 4 sene olacak ancak yazdığım yazıların toplam sayısı 76 ve bu aslında bir blog yazarı için oldukça düşük bir rakam. Bu yüzden ben de kendime bir hedef koydum ve hiçbir şey bile yapmasam hafta da en az bir yazıyla sizlerle olacağım. Bu hedefi haftada bir diyerek aşırı düşük tuttuğumun farkındayım ancak en azından her hafta düzenli bir şekilde bir yazı paylaşacak ve blogumu daha aktif tutacağımı düşünüyorum.


Gelelim sizin ilginize... Açıldığı günden bu yana toplamda 27 bin görüntüleme almışım ve bu benim için gerçekten sevindirici bir durum. Özellikle buraları bu kadar boş bıraktığımı düşünürsek benim için bir başarı bile sayılabilir. Birkaç tema denemem ve birkaç farklı seo methodu uygulamaya çalışmam ile birlikte belki index ve ziyaretçi sayılarında düşüş yaşamış olabilirim ancak buna rağmen bile benim için bir başarı kriteri sayılabilir.

Bugün 15 Mart 2020 ve buradan haftada en az 1 yazı hedefime başladığımı sizlere bildiriyorum. Bu da benim için yazılı bir söz olsun.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim