Instagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır? 2021

Instagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram hesap gizleme nasıl yapılır? sorusunun cevabına kısaca sizi tanımayan insanların fotoğraflarınızı görmemesini ve takip etmemesini kolaylıkla sağlamak diyebiliriz.



İlginizi Çekebilir: Twitter Hesap Gizleme



Instagram Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Rahatsız edici ve tacize varan durumlardan kaçınmak için Instagram hesap gizleme en iyi çözümlerden biridir. Popüler sosyal medya ağı Instagram'ı milyonlarca kişi kullanmakta, eğer sizde bu mecrada aktif bir şekilde fotoğraf, video veya hikaye paylaşıyorsanız ve güvenliğinizden şüphe etmeye başladıysanız Instagram hesabınızı gizlemeniz sizin yararınıza olacaktır.


Yeni nesil tabiri ile stalk yapılmaması için hesabınızı gizleyebilirsiniz. Instagram hesabınızı ilk oluşturduğunuzda herkese açık durumdadır. Instagram profil gizleme işlemi yapmadıysanız video ve fotoğraflarınızı herkes görür. Kötü niyetli insanlar size ait bu içerikleri farklı mecralarda izinsiz paylaşabilirler. Yabancı insanların gizli profile girmesi ancak sizin tanımadığınız insanların takip isteğini kabul etmenizle mümkün olur. Bu nedenle güvenliğnizi için yabancı şahısların(sayfalar dahil) gönderdikleri istekleri geri çevirin.




Instagram hesap gizleme nasıl yapılır? işlemini maddeler halinde açıklayalım;

Instagram Hesap Gizleme

  • Masaüstü için ayarlar butonuna tıkladıktan sonra "Gizlilik ve güvenlik" butonuna tıklayın ve gizli hesap kısmını aktif hale getirerek Instagram hesabınızı gizleyin.








Instagram Hesap Gizleme Android

Instagram Hesap Gizleme iPhone

Instagram Hesap Gizleme


  • Instagram android veya ios uygulaması kullanıyorsanız "Ayarlar" kısmına girdikten sonra "Gizlilik" ardından "Hesap Gizliliği" ve daha sonra "Gizli Hesap" seçeneğini açık konuma getirin.






İşletme hesaplarının amacı tanıtım olduğundan hesabın gizlenmesi mümkün değildir. Bu nedenle hesabınızı gizlemeye çalıştığınızda hata alırsınız. Instagram hesap gizleme nasıl yapılır? sorusunu hem Instagram mobil hemde bilgisayar sürümünden göstererek yanıtlandırdık. Aklınıza takılan diğer soruları yorum kısmında belirtebilirsiniz.




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim