KG 14

Bu gunlukleri pazartesi gununden itibaren tutmaya baslamistim ama, o haftasonunu, hattta cocuklari okula gondermedigimiz cuma gununu de sayarsak 17 gundur evdeyiz. Hic gecmeyecek sandigimiz gunler nasil da geciyormus. Umuyorum ki hersey sona erdiginde de ayni hissiyatta olacagiz. Nasil zor geliyordu ama gecti bitti bile !

Bugun sabah uyandigimda telefonun saatine baktim 8'di. Ooo cok uyumusum deyip oglumla asagi indik ki, duvardaki saat 7 yi gosteriyor. Biz uyurken telefonum yaz saati uygulamasina gecmis ve turkiye ile aramiz yeniden bir saate dusmus ne guzel. Bu durum benim icin buyuk fark yaratiyor. Cunku cocuklari uyutup da telefonu elime aldigimda saat 10 olmus oluyor ve ablamlar icin 12 demek bu, ufaktan uyku hazirligi basliyor. Haliyle sohbet etme sansimiz azaliyor. Simdi daha rahat ederiz.

Sabah kizimla oglum arasinda tirmanan gerilim yuzunden (biri sehpada kahvalti etmek ve tv seyretmek istiyor, digeri masada kahvalti etmek ve seyretmek istiyor-bu durumda tv yi azicik cevirmek gerekiyor), oglum sinirlerine hakim olamayip hircin davraninca odasinda yalniz kalmasi cezasini verdim (ki bu gune kadar hic yapmadim). Bir saat kadar uzgun ve aglamis halde yukarda dururken ben asagida kendimi zor durdurdum. Ancak bardagi tasiran son damlaydi ve biraz icsellestirmesi gerekiyordu, sanirim hatasini anladi. Gunun geri kalaninda bu yuzden cok iyi oynadilar.

Ben de bir ara baska odaya kacip dun kaydettigim podcastin icime sinmeyen yerlerinden oturu tamamen silip yeniden kayit yaptim. Kendimle basbasa kalmak, bir seyler uretmek iyi geldi dogrusu. Aksamustu de hollandaca dersim vardi, onu da yapip beynimi fazlasiyla calistirdiktan sonra bitik bir sekilde, yemek-film-uyku hazirligi seklinde gunu kapattik.

Disari cikmayi cok istiyordum ama hava muthis ruzgarliydi, bizim ayi avimiz baska gune kaldi. Tabi artik diger cocuklar bizim evin ayisini da avlayabilecek :))



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim