Sorumgeldi.com App Açıldı!


Sorumgeldi.com artık cebinizde!
Sorumgeldi.com, kişiye özel astroloji yorumları sunan yeni bir mobil uygulama. Mobil cihazlardan ulaşılabilen aplikasyon, doğum haritasına göre burç yorumları yerine gökyüzünün doğrudan kişi üzerindeki etkilerini inceleyerek, kişiselleştirilmiş yorumlar sunuyor.

İnternet sitesi üzerinden astroloji alanında online danışmanlık hizmeti veren Sorumgeldi.com yeni aplikasyonu ile kişiye özel ve artık çok daha yakınınızda. Uzun yıllardır profesyonel eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren Astrolog-Yazar DİNÇER GÜNER, Astroloji Danışmanı NAZ BAYATLI ve HAKAN TÜR iş birliği ile çalışmalarını sürdüren Sorumgeldi.com şimdi yeni bir heyecanla, Sorumgeldi.com mobil uygulaması ile astrolojiye meraklı çok daha fazla kişiye ulaşma hedefiyle yola çıktı. Sorumgeldi.comile kişiselleştirilmiş burç yorumları, astrolojiye dair merak edilen soruların cevapları ve güncel astrolojik bilgiler ile artık cep telefonunda.


Merak edilen sorulara yanıtlar

Sorumgeldi.com sitesi üzerinden pek çok alanda soru sorulabilir. Hepimizin dertli olduğu aşk ve ilişkilerden, kazançlarının nasıl gelişeceği, para durumunun nasıl şekilleneceği, gelecek hedefleri ve kariyere ilişkin nasıl bir strateji izlenmesi gerektiği konularında ya da sağlıklı yaşama dair; diyetten doğru zamanda spora başlamaya kadar, akıldaki tüm sorulara Sorumgeldi.com’da yanıt bulmak mümkün.

Uzman astrologlarla online görüşmeler
Sorumgeldi.comuygulaması astrolojiye dair merak edilen tüm soruların uzman astrologlara sorulabildiği, online görüşmeler ile hızlı destek ve danışmanlık alınabilecek bir platform olarak hazırlandı. Sorular, bu alanda yurt içi ya da yurt dışında uzun yıllar eğitim almış ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalara sahip astrologlar tarafından yanıtlanıyor. Ayrıca güncel astroloji bilgileri ve günlük burç yorumları da uygulama üzerinden takip edilebiliyor. Tüm bunların yanı sıra Sorumgeldi.com eğlenceli içerikleri, oyunları, yarışmaları ve birbirinden renkli astrolojik ürünleri içeren bir astroloji dükkanı.

Özel günler için özel hediyeler
Günlük gökyüzü etkileri ve günlük burçlar ücretsiz olarak okunabildiği Sorumgeldi.com, eğlenceli içeriklerle arkadaşlar arasında keyifli paylaşımlar yapılmasına da imkan sağlıyor. Sorumgeldi.com’da ayrıca meraklıları için astroloji temalı ürünlerin yer aldığı bir sanal mağaza hizmeti de sunuluyor. Sanal mağazada özel günler için özel bir hediye arayanların sevdiklerini mutlu etmelerini sağlayacak pek çok ürün yer alıyor.

Hepsi ve çok daha fazlası için takipçiler mobil cihazlarındaki Google Play Store üzerinden Sorumgeldi.comuygulamasına ulaşabilir. Sorumgeldi.com çok yakında da AppStore’da. 

Sorumgeldi.com tanıtım videosuna linküzerinden ulaşabilirsiniz.



Sorumgeldi.com Hakkında

Sorumgeldi.com 7 yıldır profesyonel eğitim ve danışmanlık hizmeti veren SolarLunar DİNÇER GÜNER ve NAZ BAYATLIve de HAKAN TÜR’ün birlikte ortak yürüttüğü online soru sorarak danışmanlık almanızı sağlayan bir portaldır.

Hem Dinçer Güner hem Naz Bayatlı hem de Febris Bilişim, amatör ruhlarını hiçbir zaman kaybetmeyen profesyonel, gelişim odaklı ve de oldukça yaratıcı bir ekiptir. İşte bu 3 harika işletme bir araya gelerek, kişisel danışmanlık almanızı sağlayan kullanıcı dostu çok yönlü bu portal'ı birlikte oluşturdular. 3 Firmada kendi yeteneklerini sorumgeldi.com portalında birleştirdi.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim