Gönderilen Maillerin Okunup Okunmadığını Tespit Etme


Mail gönderdiğinizde karşı taraf maili aldımı/almadı mı veya maili okumuş mu/okumamış mı gibi aklınızdaki endişeleri giderecek pratik ve kolay bir yöntemden bahsedeceğim. Bu işi bir eklenti ile yapacağız. İster bilgisayar ister telefon üzerinden yapabileceksiniz.


Peki, ne işlevi var bu eklentinin? E-postalarınızı takip edebilmeniz için tasarlanmış bir eklentidir. Bu küçük uygulama sayesinde Gmail üzerinden göndermiş olduğunuz e-postaların alıcısına ulaşıp ulaşmadığını takip edebilmektesiniz. Gönderdiğiniz Gmail alıcı tarafından okundu mu? Yoksa okunmadı mı? Artık bu endişeniz kalmayacak.
Yeni videoları kaçırmamak için https://www.youtu.be/UC8VjFIlPsIv5X77... tıklayarak abone olabilirsiniz!

Web Sitemiz: http://www.zekademi.com
Instagram :
https://www.instagram.com/zekademi
Facebook:
https://www.facebook.com/zekademi
Zekademi olarak yeni nesil (Z kuşağı olarak ifade edilen ) gençlere teknolojinin doğru ve etkin kullanımı adına eğitim, grafik tasarım, web tasarım, bilişim teknolojileri ve teknolojiye dair çeşitli çözümlerin paylaşıldığı anlatıldığı videoları paylaşacağız.
Teknolojiye dair Zekademi YouTube Kanalımıza hoş geldiniz. Teknoloji ve bilişim eğitimi ile ilgili pratik ve kolay birçok bilgilerimizi paylaştık. İyi seyirler.
Copyright © Zekademi

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim