Rize Telefon Tamiri


Günlük yaşantımızın her anında kullanmakta olduğumuz telefonlar aniden bozulabiliyor ve bizleri zor durumda bırakabiliyor. Telefonlar bozulduklarında kullanıcıların kaliteli ve işini düzgün yapan bir telefon teknik servisi bulması pek kolay olmuyor. Kullanıcılar telefonlarını tamir ettirmek isterken daha kötü durumlarla da karşılaşabiliyorlar. Citrus Mobil, Rize telefon tamiri servisi olarak kullanıcıların arızalanan telefonlarını tamir ederek tekrar kaliteli bir şekilde kullanabilmeleri için hizmet vermektedir.

Rize’de Telefonların Sorunlarına Çözüm Üretiyoruz

Şirket olarak alanında deneyimli olan çalışanlar ile telefonlarda meydana gelebilecek her türlü arıza ve problemler için çözümler üretiyoruz. Rize telefon teknik servisi olarak çözüm ürettiğimiz sorunlar arasında batarya sorunu, hoparlör sorunu, ekran sorunu, ahize sorunu, kulaklık girişi sorunu, şebeke sorunu, resetleme sorunu ve daha bir çok farklı sorunlar bulunuyor. Her bir sorun için arızalı telefonu ayrıntılı bir şekilde inceleyerek sorunun kaynağını bulmaktayız. Telefonların arızlarını hızlı ve en iyi şekilde gidermekteyiz.

Rize’de Her Model Telefonu Tamir Ediyoruz

Akıllı telefon servisi olarak her türlü telefon tamiri yapma bilgi ve tecrübesine sahibiz. En yeni telefon markalarından en eski telefon markalarına kadar tüm telefon marka ve modellerinin arızalarını en iyi şekilde onarılmasını sağlıyoruz. Kullanıcılar tamir için servisimize geldiklerinde telefonlarını kendilerinden alarak en kısa sürede sorunu tespit ediyor ve gerekli işlemleri uyguluyoruz. Sorunu bulduktan sonra soruna çözüm üretiyor ve telefondaki arıza yedek parça değişimi ile giderilecek bir sorunsa telefonun yedek parçasını değiştirerek garantili bir şekilde yeni parça takıyoruz.
Yedek parça değişimi sonrası telefonun normal çalışmasına dönüp dönmediğini test ettikten sonra onarılmış cihazı sahiplerine teslim ediyoruz. Telefonların ekranları çeşitli sebeplerden kırılabiliyor. Bunun farkında olarak ekranı kırılan telefonların ekranlarını değiştirerek kişilerin telefonlarını eskisi gibi rahat bir şekilde kullanmalarını sağlıyoruz. Tamir için sahiplerinden aldığımız akıllı telefonları en kısa sürede tamir edip kullanıcısına teslim ediyoruz.

Akıllı Telefonlara Yazılım Çözümleri (Rize)

Telefonlarda meydana gelen fiziksel sorunlar dışında yazılım kaynaklı sorunlarının da giderilmesini sağlamaktayız. Akıllı telefonlara hafıza kaynaklı yeni program yüklenmiyor ya da yükleme hatası veriyor ise yüklenmesi gereken programı yükleyerek müşterilerimize çözüm sunuyoruz. Telefonların güncelleme yapılmadığı için sorun yaşadığını tespit edersek de telefonların gerekli güncellemelerini yaparak telefon sahiplerine teslim ediyoruz. Yazılımsal bir sorun ile karşılaşılması durumda ise cihaz için yeni yazılım temini yaparak sıfırdan yeni yazılım kurulumu da yapmaktayız.

Cazip Fiyatlar İle Rize Telefon Teknik Servisi

Teknik servis olarak tamirini yaptığımız telefonlar için talep ettiğimiz fiyatlar telefonların marka, model ve arıza tipine göre değişiklik göstermektedir. Ancak tüm telefonların tamir hizmetlerinde müşterilerimizin bütçesini zora sokmayacak şekilde uygun fiyatlar talep etmekteyiz. Cazip fiyat anlayışı ile müşterilerimizin tamiri yapılmış telefonlarına fazla ücret ödemeden kullanmalarını sağlıyoruz. Ayrıca telefon tamiri firması olarak yaptığımız tamirler için garanti veriyoruz. Garanti süresi kapsamında kişiler telefonlarında aynı şikayeti (kullanıcı hatası dışındaki durumlar) yaşarlarsa ücret talep etmeden sorunların giderilmesi sağlıyoruz.

Rize’de Telefon Tamir Hizmet Bölgeleri

Rize şehrimizde cep telefonu tamir işlemleri için hizmet verdiğimiz ilçeler;
Ardeşen –Çamlıhemşin –Çayeli –Derepazarı –Fındıklı –Güneysu –Hemşin –İkizdere –İyidere –Kalkandere –Pazar

Rize’den Kargo İle Cep Telefonu Gönderimi

Servisimizde Rize’den gönderilen telefonların tamirlerini de yapıyoruz. Bunun için telefonlarında sorunlar olan kişilerin ücretsiz kargo hizmetimizi kullanarak telefonlarını mağazamıza göndermeleri yeterlidir. Servisimize ulaşan telefonları test ettikten sonra telefonun arızası üzerine çalışmalara başlıyoruz. En kısa süre içinde arızayı tespit ediyor ve en pratik çözümleri üretiyoruz.
Servis işlemi sonrası ücretsiz kargo hizmetimiz ile telefonları müşterilerimize ulaştırıyoruz. Müşterilerimiz tamir ücretlerini Havale/EFT şeklinde yapabiliyorlar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim