Trabzon Telefon Tamiri


Telefonu tamiri, profesyonel ve kaliteli bir şekilde yapılması gereken işlemdir. Uzmanlar tarafından sorunları giderilen ve tamiri yapılan telefonlar çok uzun yıllar boyunca kullanılabilmektedir. Trabzon telefon tamiri bölgesinde de kargo ile hizmet verdiğimiz işletmemizde, telefonlarınızın her türlü arızasına çözüm bularak sizlere teslim ediyoruz. Uzun yıllar kullandığınız, ilk günkü kadar iyi çalışmayan telefonlarınızdaki sorunları kısa sürede çözümleyerek onarıyoruz. Alanında uzman teknikerlerimiz sayesinde, telefonlarınız kısa sürede ilk günkü performansına kavuşacak ve sorunsuz çalışmaya başlayacaktır. Sizin de uzun bir süre telefon tamiri yaptırmanıza gerek kalmayacaktır.

Trabzon Cep Telefonu Ekran Değişimi

Cep telefon ekranları sert zeminlere düştüğünde ya da darbe aldığında kırılmaktadır. İç ekran ve dış ön cam olarak kırılabilen telefon ekranlarının tamir fiyatları, hem markanın modeline ve ekranının bulunabilirliğine hem de iç ekran ve dış cam onarımına göre değişmektedir. Müşterilerimize kaliteli hizmet sunduğumuz işletmemizde, telefonlarınızın kırılan ekranları için akıllı ve minimum maliyetli çözüm önerilerinde bulunarak sizlere uygun hizmet sağlıyoruz.
Müşteri memnuniyetini önemsediğimiz için, sizlerle ortak görüş birliğinde telefonlarınızın arızalı parçalarını değiştiriyor ve teslim ediyoruz. Ekranlarınıza ekstra kırılmaz cam takma işlemi de yaparak ilerleyen zamanlarda kırılmasını ve darbe anında parçalanmasını engelleyerek, kullanım sürenizi uzatıyoruz.

Trabzon Arızalı Şarj Soketi Değişimi

Telefonların şarj girişlerinin bozulması kronik sorun haline gelmiştir. Trabzon bölgesindeki müşterilerimizin de sorun yaşadığı cep telefonu şarj soketi değişimi için çözümler sunmaktayız. Sürekli şarj yuvasında şarj aleti tutulması, şarj aletinin ters takılması gibi durumlarda, telefonun şarj almamasına neden olan şarj soketi girişlerinin bozulması ile karşılaşılmaktadır.
Şarj soketi değişimi sağladığımız işletmemizde, kaliteli hizmet sunmaktayız. Hızlı ve kısa sürede değiştirdiğimiz soket girişleriniz, artık telefonlarınızın şarj almasını ve eskisi gibi çalışmasını sağlayacaktır. Şarj yuvanızda ki sorunun giderilmesini alanında uzman teknikerlerimiz sağlamaktadır.

Trabzon Akıllı Telefon Kulaklık Soketi Tamiri

Kulaklık soketleri diye adlandırılan jack girişleri, her telefonda bozulmaya müsait alanlar arasındadır. İçinde tozun birikmesi ya da kulaklık girişinin aşınması sonucunda eskisi gibi iyi ses vermemeye başlayan telefonunuzun kulaklık soketi değişim işlemini güvenli şekilde gerçekleştirmekteyiz.
Bakım ve onarımını yaptığımız telefonlarınızı güvenli şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Özellikle yaşadığınız sorunları detaylı bir şekilde servisimizdeki müşteri hizmetlerimize anlatmanız sonucunda sizlere yardımcı olacak ve pratik çözümler sunulacaktır.

Trabzon’da Telefon Batarya Değişimi

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte, telefonların bataryaları da kasalarının içine gömülü hale gelmiştir. Telefon yedek parçası satan işletmelerden gidip, yedek batarya alarak çözemediğiniz sorunlarınıza kısa sürede kalıcı çözümler üretiyoruz. Uzun süreli aynı bataryanın kullanılması, telefonlarda yavaşlama ve şarjın az gitmesine neden olmaktadır.
Citrus Mobil, Trabzon bölgesine kargo ile pil değişimi hizmeti vererek, telefonlarınızın ilk günkü gibi uzun süre şarjını sürdürmesine yardımcı oluyoruz. Batarya değişim fiyatlarımıza web sitemizden ulaşabilir, cihazınızın batarya değişim fiyatını ulaşamıyorsanız öğrenmek için bizimle de iletişime geçebilirsiniz. Pil değişim fiyatları telefonunuzun modeline ve yedek parçasının kalitesine göre değişmektedir.

Trabzon’da Telefon Yazılımı Düzeltme

Telefonların donanımsal sorunlar ile birlikte yazılımsal sorunları da bulunmaktadır. Yazılımsal sorunların arasında bulunan ve sık rastlanan yavaşlama ve kasma gibi sorunları kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Telefonunuza bulaşan virüsleri temizliyor ve uzun süre boyunca telefonunuzun eskisi gibi hızlı çalışmasını sağlıyoruz. Trabzon’da telefon yazılımı atma gibi şikayetleriniz varsa bizlerle iletişime geçerek telefon tamiri ve yazılım sorununuzu çözümü kavuşturabilirsiniz.
Sektörde kaliteli hizmet anlayışı ile çalıştığımız ve yazılım üzerinde uzmanlaşmış personellerimiz, sorunun nedenini kısa sürede çözmekte ve sizlere ilk günkü gibi çalışan telefonlarınızı teslim etmektedir. Telefonlarınızın aniden kapanıp açılmaması, açıldığında hata vermesi ya da uygulamalardan sürekli atması, telefonunuzda yazılım sorunu olduğunu göstermektedir.

Trabzon Teknik Servis Müşteri Memnuniyeti

Trabzon bölgesine kargo ile verdiğimiz servis hizmetlerinden faydalanmak ve telefonlarınızı tamir ettirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bozulan telefonunuzun sorunu aslında çok kısa sürede çözülebilecekken uzun süreler bozuk halde kullanmanız hem telefonunuza hem kendinize zarardır.
Kısa sürede yaptığımız tamir ve onarım işlerimiz sayesinde, uzun süreler boyunca telefonunuzda sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam edebileceksiniz. Yedek parça hizmetimizin yanında ürünlerinize ekstra koruma önerileri de bulunarak telefonlarınızın çok daha sağlıklı çalışmasında yardımcı oluyoruz.

Trabzon’dan Telefon Gönderimi

Trabzon’dan kargo ile gönderilen telefonların tamirlerini de yapıyoruz. Bunun için telefonlarında sorunlar olan müşterilerimizin ücretsiz kargo hizmetimizi kullanarak telefonlarını servisimize göndermeleri yeterli olmaktadır. Kargodan telefonları teslim aldıktan sonra cihazınızın arızası üzerine çalışmalara başlıyoruz. En kısa süre içinde arızayı tespit ediyor ve en uygun çözümleri sunuyoruz. 

Trabzon’da Cep Telefonu Tamir Yerleri
Trabzon’dan telefon ve tablet tamiri için kargo ile bize gönderim yapabileceğiniz ilçeler;

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim