Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter Hesap Gizleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap gizleme işlemini yaparak sadece sizi takip eden kişilerin paylaştığınız içerikleri görmesini sağlayabilirsiniz.



İlginizi Çekebilir: Twitter Hesap Dondurma



Twitter Hesap Gizleme


Twitter'da paylaştığınız tweetlerin sadece arkadaşlarınız veya sizi severek takip edenler tarafından görünmesini istiyorsanız hesabınızı gizlemeniz en uygunu olacaktır. Bununla beraber Twitter'da sadece güvenilir kişilerin sizi takip etmesini ve yazılarınızın çalınma ihtimalini en aza indirmek istiyorsanız Twitter hesap gizleme yöntemi etkilisi olacaktır. Akıllı telefondan veya web sitesinden rahatlıkla yapabileceğiniz Twitter hesap gizleme işleminin nasıl yapıldığını hemen anlatalım;



Twitter Hesap Gizleme Neden Yapılmamalı?

Erişimi ciddi manada kısıtlayan bir özellik olan hesap gizleme, marka ve firmalara kesinlikle önerilmez. Hesabınız gizlendiği takdirde sesinizi yalnızca takipçilerinize duyurabilirsiniz. Yeni insanların sizi keşfetmesi pek mümkün olmaz. Örneğin bir tweet attığınızda herkese açık bir şekilde retweet yapılamaz. Bu da erişeceğiniz kitlenin doğal olarak kısıtlanması anlamına gelir. Twitter hesap gizleme işlemini yalnızca kişisel Twitter kullanıcılarına önermekteyiz.






Mobil Uygulamadan Twitter Hesap Gizleme

twitter hesap gizleme mobil

  • Twitter uygulamasına giriş yaptıktan sonra profil fotoğrafınıza dokunun.
  • Menünün aşağısında yer alan "Ayarlar ve Gizlilik" butonuna dokunun.
  • Daha sonra listelenen ayarlar arasından "Gizlilik ve Güvenlik" seçeneğine dokunun.
  • Ve son olarak "Tweetlerimi korumalı yap" seçeneğini aktif hale getirerek, twitter hesabınızı kilitli hale getirebilirsiniz.



Bilgisayardan Twitter Hesabı Gizleme

Twitter Hesap Gizleme PC

  • twitter.com adresini ziyaret edin, sağ üstte yer alan "Giriş Yap" butonuna tıklayarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra profil fotoğrafınıza tıklayın.
  • Daha sonra Twitter hesabınızın "Ayarlar ve Gizlilik" bölümüne geçin ve sol menüde yer alan "Gizlilik ve Güvenlik" seçeneğine tıklayın.
  • En başta gösterilen "Tweet gizliliği" seçeneğini aktif hale getirin ve en aşağıda yer alan "Değişiklikleri kaydet" butonuna tıklayarak Twitter hesap gizleme işlemini tamamlayın.


İlginizi Çekebilir: Twitter Profil Resmi Değiştirme



Twitter hesap gizleme işlemi yaparak sizi takip etmek isteyen kötü niyetli insanları kontrol altına alabilir ve güvenmediğiniz insanları Twitter profilinden uzaklaştırabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim