Ücretsiz Udemy Eğitimleri Bulma

Dünya genelinde birçok Online Eğitim Platformu bulunmasını yanında Türkiye'de en popüler olan Udemy iki arkadaş olan Türk girişimci tarafından 2009 yılında kuruldu. Türkiye'de istedikleri desteği bulamadıklarında iki arkadaş Amerika'ya gidip Microsoft destek verdikten sonra 6-7 yıl içerisinde popüler oldular. Popüler olmasının en büyük sebeplerinden biri online eğitim platformunda her türlü konu hakkında eğitim videoları bulabilmek ve ücretlerinin oldukça makul fiyatlar olmasıdır. Aynı zamanda ara ara yaptıkları ücretsiz eğitim videoları ve indirim etkinlikleri yapmalarıdır. İşte sizlere Udemy ile ilgili ücretsiz nasıl eğitimler bulabileceğinizi anlatacağım.

Udemy zaman zaman indirime giren ve ücretsiz verilen eğitimlerden haberdar olmak isteyebilirsiniz. Şu an için aktif bir uyarı sistemi bulunmasa da Udemy sistemi üzerinde belirli bir konu arayıp Filtreler kısmından ücretsiz seçeneği seçilerek ücretsiz eğitimler listelenmektedir.

Aşağıdaki siteler üzerinden nasıl bulabileceğinizi anlatalım.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal haber paylaşım ve imleme sitesi olan Reddit kullanıcıları 5000’den fazla kayıtlı olan udemyfreebies‘da ücretsiz eğitimleri paylaşıyorlar.

İçeriğinde Türkçe çok fazla bulunmamaktadır. Farklı alternatifler sunan, kullanımı kolay bir sitedir. Üst menüde yakında bitecek olan, yeni gelen kursları da görebiliyorsunuz.

Arama bölümünden de arama yaparak bazı Udemy ücretsiz eğitimlerine ulaşabilirsiniz.

Sitede “Ücretsiz Türkçe Udemy Kursları burada.” linkine tıklayarak ücretsiz eğitimlere ulaşabilirsiniz. Menü’de bulunan Category kısmından istediğiniz kategoride arama yapabilirsiniz. Bir hatırlatma yapmakta yarar var. Eğitimler esnasında gezerken resmin sağ üst kısmında yazan Ads yazısına dikkat ediniz, keza onlar eğitim değil, reklamdır…

Ayrıca sizlere faydalı olabilir düşüncesiyle alternatif Udemy Ücretsiz Kurs Sorgulama Sitelerini belirteyim.

Ücretsiz eğitimler ve İndirim kuponları Facebook grubu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim