Gmail'de Gönderdiğiniz Mailleri Takip Edin

Eğer Gmail hesabınızı sık kullanıyorsanız ve sık sık birileriyle mailleşiyorsanız, gönderdiğiniz mailin ulaşıp ulaşmadığını merak ettiğiniz dönemler oluyordur. Özellikle acil veya önemli bir konuda mailinizin gönderildiğini hatta okunduğunu dahi bilmek istersiniz. Whatsapp'ta yer alan mavi tik özelliğini Gmail hesabınızda da kullanmak istiyorsanız, sizlere harika bir eklenti önereceğim.

Free Email Tracking for Gmail

Özellikle yazılan maillerin alıcı tarafından okunup okunmadığı ile ilgili Gmail gibi hazır servislerde bilmek mümkün değil. Eğer özel bir mail hesabınız varsa RoundCube üzerinden mailinize teslim alındı onayı ekleyerek karşı tarafın teslim aldığını size iletmesini sağlayabilirsiniz. Ancak bu durum Gmail gibi hazır mail servislerinde ne yazık ki geçerli bir yöntem değil. Bu durum ise mail adresini sık kullanan insanların (tıpkı benim gibi) yaşadığı en büyük sorunlardan bir tanesi. Size önereceğim eklenti sayesinde artık Gmail üzerinden göndereceğiniz maillerinizin ulaşıp ulaşmadığını hatta okunma durumunu dahi kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Google, Chrome tarayıcısında yaptığı gibi diğer servislerinde de eklentiler hizmetini devreye sokmuştu. Böylelikle geliştiriciler online servisler için dahi eklenti geliştirebildi ve bu sayede tarayıcı bağımlılığı gibi bir durum ortadan kalktı. Özellikle son kullanıcı için oldukça olumlu olan bu özellikle platform ve web tarayıcı gözetmeksizin insanlar istedikleri eklentiyi Google'ın sunduğu tüm online servislerde kullanmaya başladı. İşte bu güzel eklentilerden biri olan

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim