Online Kartvizitin Faydaları

Özellikle iş dünyasında birçok insan kartvizit kullanımına son derece önem verir. Çünkü kartvizit bir iş insanının kurumsal kimliğidir. Bu yüzden son derece önemlidir. Kartvizit sahibi olmak ne denli önemli ise kartvizit tasarımları da bir o kadar önemlidir. Gelişen teknolojilerle ve matbaacılık ile birlikte birçok farklı türde kartvizit türü ortaya çıkmıştır. Ancak kartvizit kullanımında bir diğer önemli problem ise birçok insanın kartvizitlerini taşımayı unutmasıdır. Bu problem bende de olduğundan dolayı artık kartvizit taşımak yerine tanıştığım insanlara online kartvizitimi gönderiyorum.

Online Kartvizit

Peki Online Kartvizit Nedir?

Online kartvizit aslında tam anlamıyla kağıtlara basılan kartvizitlerin kodlanarak online ortamda tıklanabilir hale gelmiş biçimidir. Kullanımı kolay olmakla birlikte unutmak gibi bir problem yaşamazsınız. Katlanmaz, yırtılmaz ya da ıslanmaz, istediğiniz zaman ulaşabilir ve paylaşabilirsiniz. Bu yüzden online kartvizit kullanımı artık popüler hale gelmeye başlamıştır. Bu doğrultu da bende kendim için tasarladığım kartvizit tasarımımı sizlerle de paylaşmak istedim.

Bu tasarım sayesinde Blogger altyapısını kullanarak tamamen ücretsiz bir şekilde kendi kartvizitinizi istediğiniz kişiyle paylaşabilirsiniz. Hatta size güzel bir öneri daha dilerseniz bu kartvizitinizin linkini QR Code olarak düzenleyebilir ve tanıştıklarınızla paylaşırken bu QR Code'u kullanabilirsiniz. Aşağıda oluşturduğum tasarımı görmeniz mümkün tamamen basit ve mobil uyumlu bu tasarımla birlikte tüm sosyal medya hesaplarınızı paylaşmanız mümkün.

Blogger vCard Theme

Blogger kartvizit temasını indirmek için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli olacaktır. Ardından indirme linki otomatik olarak mail hesabınıza gönderilecektir.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim