Youtube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

Youtube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

Çevrimiçi gizlilik çağımızın artık en olmazsa olmaz ve en önemli sorunlardan biri. Bunu bilen Google, YouTube içinde farklı bir adım attı, daha öncesinde YouTube geçmişini ancak biz istediğimizde temizleyebiliyorduk ama artık istersek bu işleme bir zaman tanımlayabilir ve otomatik olarak YouTube geçmişimizin silinmesini sağlayabiliriz, bu sayede biz kullanıcılarında en büyük sorunlarından birisi olan acaba YouTube geçmişime üçüncü parti uygulamalar erişebiliyormu? gibi sorunları ortadan rahatlıkla kaldırabiliriz. Youtube arama ve izleme geçmişini otomatik olarak silme yöntemini bu yazımda sizler için hazırladım.

YouTube arama geçmişi otomatik olarak nasıl silinir?

Youtube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?
  • YouTube geçmişini otomatik olarak silmek için, Google hesabınıza giriş yapın ve Veri ve Kişiselleştirme sekmesine gidin.
  • Etkinlik Kontrolleri kutusunun içerisinde bulunan YouTube sekmesine tıklayın.
  • Alt kısımda bulunan Geçmişi Yönet öğesine tıklayın.

Açılan sayfada aşağıdaki gibi iki tane kutucuk göreceksiniz.

Youtube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?
  • YouTube Geçmişi açık kutucuğundan bulunan ayarı değiştir butonuna tıklayarak YouTube geçmişinizi duraklatın.
  • Sağ tarafta bulunan Otomatik olarak sil butonuna tıklayın aşağıdaki gibi bir sayfa sizi karşılayacak ardından Youtube geçmişinizin hangi tarih aralıkları ile silineceğini seçin.
Youtube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?

Bu işlemleri tamamladıktan sonra artık YouTube geçmişiniz belirlediğiniz tarih aralığında silinecektir.

Yapılan işlem Google hesabı üzerinden gerçekleştiği için telefonunuz içinde ayrı bir ayar yapmanıza gerek yoktur, tabi telefonunuzda da aynı Google hesabını kullanıyorsanız. Takıldığınız yerlerde veya konu hakkında sormak istedikleriniz için yorum formunu kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim