Twitter Türkçe Yapma (Dil Değiştirme)

Twitter Türkçe Yapma (Dil Değiştirme)

Twitter Türkçe yapma işlemini gösterdik. Twitter dilini Türkçe yapmak son derece kolay, tek yapmanız gereken adımları takip etmek.


İlginizi Çekebilir: Twitter Hesap Gizleme


Twitter Türkçe Yapma

Hata ile kullandığımız uygulamaların dillerini değiştirebiliyoruz. Birden fazla dil biliyorsak uygulamayı çok dilli olarak kullanmak istiyebiliyoruz. Twitter bu konuda esnek bir yapıya sahip değil. Örneğin cihazınız İngilizce iken Twitter mobil uygulaması Türkçe olmuyor. Twitter buna imkan tanımıyor. Bunu aşmanın iki yolu var. Birisi PC üzerinden twitter.com'a giriş yapmak ve dilediğiniz dilde Twitter'ı kullanmak. Bir diğer çözüm ise mobil uygulama dilini Türkçe yapmak için cihaz dilini de Türkçe yapmaktır.


Twitter.com Üzerinden Twitter Dili Türkçe Yapma

Twitter.com üzerinden Twitter dili değiştirmek yalnızca masaüstü cihazlar için geçerli. Twitter mobil uygulama dilini twitter.com üzerinden değiştiremezsiniz.
  • https://twitter.com üzerinden Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Sol menüden "üç nokta" simgesine tıklayın, daha sonra çark yani Ayarlar simgesine tıklayın. 
  • "Data and Permissions" bölümünün altındaki "Display language" kısmına tıklayın.
  • Seçili olan dile tıklayın ve Türkçe olarak ayarlayın. Son olarak kaydet butonuna tıklayın.

Eğer Twitter.com sizde İngilizce yerine farklı bir dil ise aşağıdaki videodan tıklamanız gereken yerleri görsel olarak rahatlıkla anlayabilirsiniz. 



Twitter Mobil Uygulama Dilini Türkçe Yapma

Twitter mobil uygulamasında Türkçe yapma seçeneği yok. Akıllı telefonunuzun dili ne ise Twitter mobil uygulamasının dili de aynı olmak durumunda. Twitter herhangi bir ekstra seçenek sunmadığı için cihaz dilinizi Türkçe olarak ayarlamalısınız. Cihaz dilini değiştirmek için Ayarlar menüsüne gitmeniz ve dil ayarlarını bulmanız yeterli olacaktır.


Twitter Türkçe yapma işlemini PC ve Mobil bölümü için basit bir biçimde anlattık. İşinize yaradıysa yorum kısmında belirmekten çekinmeyin.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim