Yeni iPhone Servis Ücretleri Açıklandı

 


iPhone 11 akıllı telefonlarının Türkiye fiyatları açıklandı. Apple’ın yeni akıllı telefonları için servis ücretlerinin açıklandığı duyuruldu. iPhone 11 serisi için açıklanan servis ücretleri ise telefonların fiyatlar hakkında da ipuçları veriyor. Yeni seriler için açıklanan rakamların detaylarına ve tamir rakamlarının nasıl olduğuna bakalım.

iPhone Servis Ücretleri için açıklanan rakamların, üç model için de ayrı ayrı değerlendirildiğini belirtelim. iPhone Servis Ücretleri Nasıl? Yeni akıllı telefonların servis ücretlerinde ilk dikkat çeken iPhone 11 Pro Max modelinin fiyatları oldu. Bu noktada yeni seri akıllı telefonların ekran değişim ücretlerinin 2190 TL olduğunu belirtelim. 2190 TL ekran değişim ücretine karşın, garanti dışında kalan diğer sorunlar için de 5799 TL gibi bir ödemenin isteneceği açıklandı.


Bu servis ücretlerinin iPhone XS Max modelleri için de aynı olduğunu belirtelim. iPhone XS Max modellerinin ekran değişimi için de istenen ücret 2190 TL olacak. Bunun yanında diğer hasar kapsamında onarımların ise 5799 TL olacağı açıklandı.

 iPhone 11 Pro modellerinin servis ücretleri ise biraz daha farklı oldu. Bu modeller için servis ücretlerinin ekran onarımı kısmında 1.899 TL olduğu açıklandı. Buna karşın 5299 TL diğer hasar onarım ücretlerinin sunulacağını da belirtelim. Yine bu model için belirlenen fiyatlar iPhone X ve iPhone Xs akıllı telefonları için aynı değerler.

 iPhone Servis Ücretleri Son olarak iPhone 11 akıllı telefonları için açıklanan rakamlara bakalım. iPhone 11 akıllı telefonları için ekran onarımı 1349 TL olarak açıklandı. Bunun yanında diğer hasar onarımları ise 3799 TL olarak açıklandı. Yine bu model akıllı telefonların servis ücretleri de iPhone XR akıllı telefonlarının servis ücretleri ile aynı kaldı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim