Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike

Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike!


Dünyayı Bekleyen Büyük Tehlike , dünyayı bekleyen büyük tehlike
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yazımıza başlamadan önce yapmanız gerekenler!
➡Telefonu Kapatın! 📴
➡Üç defa Hadi deyin! 🆓
➡Ve son
😂Şaka şaka hemen yazımıza başlıyoruz! 😂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
3-2-1 Ve Kayıt 🎬
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO), atmosferdeki sera gazı salınımının yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına rağmen rekor seviyede olduğu ve küresel sıcaklık artışının gelecek 5 yılda 2,7 santigrat derece artışla "tehlikeli" seviyelere ulaşabileceği uyarısında bulundu.

NTV'nin haberine göre, Birleşmiş Milletler, WMO ve uluslararası örgütler tarafından hazırlanan yeni rapora göre, pandemi nedeniyle karantina döneminde karbon salınımı yüzde 17 azalsa da atmosferdeki uzun süreli gaz konsantrasyonları artmaya devam etti.

2016-2020'nin şimdiye kadarki en sıcak 5 yıl olarak kayda geçmesinin beklendiği belirtilen raporda, küresel sıcaklık artışının gelecek 5 yılda 2,7 santigrat derece yükselerek Sanayi Devrimi öncesindeki "tehlikeli" seviyelere ulaşabileceği uyarısında bulundu.



Söz konusu olası artışın Paris İklim Anlaşması'ndaki "küresel sıcaklık artışının 1,5 santigrat derecede tutulması" hedeflerini karşılamadığına dikkat çekilen raporda, iklim değişikliğinin "geri dönüşü olmayan" etkilerinin artmaya devam ettiği ifade edildi.

Küresel su seviyelerinin, Grönland ve Antarktika'da buzulların hızla erimesiyle artmaya devam ettiği kaydedilen raporda, 2050'ye kadar sel riski altındaki insan sayısının 1,6 milyara çıkması, 2,7 ila 3,2 milyardan fazla kişinin ise su kıtlığı ile karşı karşıya kalmasının beklendiği belirtildi.

5 yıl önce imzalanan Paris İklim Anlaşması, küresel sıcaklık artışının 1,5 santigrat derecede tutulmasını hedefliyordu. ABD yönetimi, geçen yıl kasım ayında söz konusu anlaşmadan çekilmek için resmen BM'ye başvuruda bulunmuştu.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Daha Fazla İlginç Bilgiler İçin ⤵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
İletişim: Takipte Kalın!
Youtube: Oğuzhan Eren TV
İnstagram: oguzhaneren57
Web: oguzhanerenoffical.blogspot.com
E-posta : [email protected]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👇Kaynak👇
NTV
WMO (Dünya Meteoroloji Örgütü)
BM (Birleşmiş Milletler)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Önemli❕
❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎
⛔ Bu Yazının Başka Bir Sitede veya Ticari İşlerde Kullanılması İZİNSİZ PAYLAŞILMASI veya KOPYALANMASI KESİNLİKLE YASAKTIR ⛔
❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎
İZİN ALMAK İÇİN E-POSTA VEYA İNSTAGRAM HESABIMIZDAN YAZABİLİRSİN!
EĞER İZİN İSTERSEN 🆓

E-posta
[email protected]

İnstagram
oguzhaneren57
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Oğuzhan Eren TV
HER HAKKI SAKLIDIR.
2020©


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim