Twitter Video İndirme Programsız - Hızlı & Kolay

Twitter Video İndirme Programsız - Hızlı & Kolay

Twitter video indirme progamsız işlemi paylaştığımız yöntemle son derece kolay. Twitter, popüler bazı sosyal medya platformları gibi video indirme seçeneği sunmuyor. Bunun için üçüncü parti uygulamalardan faydalanmak gerekiyor.


İlginizi Çekebilir: Twitter Hesap Dondurma



Twitter Video İndirme Progamsız


Twitter video indirme progamsız mümkün müdür? sorusunun cevabına üçüncü parti web siteleriyle mümkündür, cevabını verebiliriz. Programsız ve uygulama indirmeden yapılan bir işlem olduğu için son derece pratik bir çözümdür. Yukarıda paylaşılan Twitter videosu indirme işlemi iOS, Android, Windows, Mac, Linux ve diğer tüm işletim sistemleri için geçerlidir. Yüksek kalitede indirme için en alttaki butona tıklamanız gereklidir.

Eğer yukarıdaki Twitter video indirme rehber videosu oynatılamıyor veya size anlaşılabilir gelmediyse aşağıdaki adımları takip ederek aynı işlemleri uygulayabilirsiniz.

  • Twitter'dan indirmek istediğiniz videonun bağlantısını kopyalayın.
  • Kopyaladıktan sonra herhangi bir web tarayıcısını açın ve adres çubuğuna kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın.
  • twitter.com bağlantısının başına xx ekleyin. Yani https://twitter.com yazan bağlantıyı https://xxtwitter.com yapın.
  • Açılan web sitesinde videonun işlenmesini bekleyin. Video resmi görüntülendikten sonra indirme butonlarından en alt kısımda olanına dokunun/tıklayın.

iOS, Android veya Windows vb. işletim sistemi farketmeksizin Twitter video indirme işlemi sonrasında videonuz İndirilenler (Downloads) klasörüne kaydedilir.


Twitter Videolarını Telefona Nasıl İndirebilirim?

Yukarıda paylaşılan Twitter video indirme programsız yöntemi tüm cihaz ve işletim sistemleri için geçerlidir. Kısacası telefonlarda da bu yöntemi kullanarak video indirebilirsiniz.


İndirilen Video Nereye Kaydedilir?

Belirttiğimiz gibi cihazınıza indirdiğiniz video varsayılan indirme klasörüne indirilir. Bu klasör genellikle İndirilenler (Downloads) klasörüdür.


Programsız Twitter Video İndirme Sınırı Var Mı?

Twitter'da video indirmek için herhangi bir sınır yok. Videolar direkt Twitter sunucularından indirildiği için xxtwitter.com sitesi de burada sınır koyarak herhangi bir ücret talep etmiyor. Bazı üçüncü parti yazılımlar işlem başına ücret talep edebilmektedir. Unutmayın, bu soruya verdiğimiz cevap bu yazıyı yazdığımız tarih için geçerlidir.


İlginizi Çekebilir: Twitter Türkçe Yapma



2020 yılı Twitter video indirme programsız işlemi için farklı yöntemler aramanıza gerek yok. Bu yöntemle tüm cihazlarınızda saniyeler içerisinde videoları indirebilirsiniz. Eğer video indirme işlemi sırasında yaşadığınız bir sorun varsa yorum kısmında belirtebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim