Aquaman 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Aquaman 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Aquaman 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Aquaman sevenler için güzel haber Aquaman devam filmi Aquaman 2 filmi 2022 senesinde vizyona girecek. Peki Aquaman 2 konusu ne olacak? Aquaman 2 oyuncuları yine aynı mı olacak? İşte Aquaman devam filmi niteliğinde olacak olan Aquaman 2 hakkında merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık. Hadi gelin o zaman Aquaman 2 filmi hakkında merak edilenleri birlikte inceleyelim.


Filmin takipçileri de bileceği üzere ilk Aquaman, 28 Aralık 2018 tarihinde Türkiye'de vizyona girmişti. Devam filmi Aquaman 2 ise 16 Aralık 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. İlk filminde olduğu gibi yine yönetmen koltuğunda James Wan oturuyor. Aksiyon filmleri, macera filmleri ve fantastik filmler türünde karşımıza çıkıyor. Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise ilk filmdeki gibi Jason Momoa, Amber Heard ve Yahya Abdul-Mateen II gibi oyuncular yer alacak.. Aquaman 2 filminin senaryosunu David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alırken yapımcılığını ise yine yönetmen koltuğunda oturan James Wan üstlenmiştir.


Aquaman 2 Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunun tamamı bilinmiyor olsa da bilinen isimler şu şekilde; Arthur Curry yani Aquaman karakterini Jason Momoa, Mera karakterini güzel oyuncu Amber Heard, David Kane yani Black Manta karakterini Yahya Abdul-Mateen II ve son olarak Ocean Maste karakterini ise Patrick Wilson canlandırıyor.


Amber Heard Severler İçin 'Amber Heard Filmleri İzlemek İsteyenlere 10 Amber Heard Filmi' önerisi


Aquaman 2 Konusu

Filmin konusuna gelecek olursak, şuanda Aquaman 2 konusu hakkında net bir bilgi olmasa da yine ilk filmdeki gibi bir konunun ele alınmasını bekliyoruz.


Çin asıllı ve özellikle Testere serisindeki yönetmenliği ile akıllarda yer edinmiş olan James Wan yine harika bir film ile karşımıza çıkacak. DC kahramanlarına bir de sualtı dünyasını katan James Wan, Aquaman filminden sonra bir de devam halkası olacak olan Aquaman 2 filminin de çekimlerine başladı. Her ne kadar Aquaman 2 konusu belli olmasa da ilk filmine benzer bir olay örgüsü olacak gibi duruyor. Aquaman 2 oyuncuları ana kadro yine değişmedi. Bakalım tam oyuncu kadrosunda kimler olacak.


İlgili Konular

1- Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

2- Film Önerileri: Mutlaka İzlenmesi Gereken 60+ Film Tavsiyesi

3- Boş Zamanlarda Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 5 Dizi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim