Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Geçen gün izlemek için niyetlendiğim ve filmin yarısında kapamak zorunda kaldığım Bronx filmi hakkında merak edilen tüm detayları sizler için konumuz içerisinde sizler için paylaştık. Peki Bronx film konusu nedir? Bronx filmi oyuncuları ve rolleri nedir? İşte Bronx: Rogue City hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle konumuzda hazırladık.


Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

İlk gösterimi 30 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen Bronx filmi yaklaşık olarak 1 saat 56 dakika süreye sahiptir. Polisiye filmler, aksiyon filmleri ve dram filmleri türünde işlenen Bronx filmi yönetmen koltuğunda Olivier Marchal oturmaktadır. Fransa yapımı Bronx filmi oyuncu kadrosunda Lannick Gautry, Stanislas Merhar ve Kaaris gibi isimler yer alıyor. Netflix yapımı Bronx imdb puanı 6.1 olurken filmin senaryosunu ve yapımcılığını ise yine yönetmen koltuğunda oturan Olivier Marchal üstlenmiştir.

Bronx Filmi Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Richard Vronski karakterini Lannick Gautry, Willy Kapellian karakterini Stanislas Merhar, Max Beaumont karakterini Kaaris, Ange Leonneti karakterini Jean Reno, Zach Damato karakterini David Belle, Georges Campana karakterini Patrick Catalifo, Mario Costa karakterini Moussa Maaskri, Katia de Vrindt karakterini Catherine Marchal, Franck Nadal karakterini Francis Renaud, Zoe Vronski karakterini Erika Sainte, Sacha Kapellian karakterini Ambre Pietri, Helene Litvak karakterini Jeanne Bournaud ve Barbara Leonetti karakterini ise Barbara Opsomer canlandırmıştır.


Bronx Film Konusu

Bastiani klanı tarafından bir katliam gerçekleşir ve bu katliam Marsilya'nın kuzey bölgelerinde olur. İşte bu katliam sonrası olaydan sorumlu iki tane rakip polis memuru bulunmaktadır. Bu polis memurları içinde bir tanesi çete karşıtı, diğeri ise oldukça şüpheli uygulamalar gerçekleştiren bir polistir. Olay soruşturulurken, polis tarafından sorgulanacak olan katliamın gerçeğini ortaya çıkaracak olan tanık birdenbire öldürülünce işler oldukça karışır. Hem Marsilya'nın çeteleri hem de polisin soysuzluğu arasında resmen sıkışıp kalan çete karşıtı Richard Vronski, bu olayları kendi yöntemleri ile çözüme kavuşturmak için savaşacaktır.

Bronx Film Yorumu

Netflix filmleri arasında yerini alan Bronx filmini ne ümitler ile izlemek için açmış olsam da kendine ne kadar zorlarsam zorlayayım 40. dakikaya kadar gelebildim ve en sonunda kapattım. Bilmiyorum belki film o saatten sonra heyecanlanacaktı ama ben elbette kapattım ve izlemedim. Bronx film konusu olarak aslında birçok filme benzer bir konuya sahip olsa da işleniş bakımından kaliteli işlenmediği için pek sarmadı desek doğru olacaktır. Şahsım olarak aldığı 6.1 imdb puanını hak etmediğini düşünüyoruz. Yine de sizler de film hakkında görüşlerinizi konumuz altından yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Konular

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim