Dünya Futbol Efsanesi Arjantinli Diego Maradona Hayatını Kaybetti

Dünya Futbol Efsanesi Arjantinli Diego Maradona Hayatını Kaybetti
Dünya Futbol Efsanesi Arjantinli Diego Maradona Hayatını Kaybetti

Dünya'nın en iyi futbolcuları arasında yerini alıp dünya futbol efsanesi olarak bilinen Arjantinli Diego Armando öldü. Futbol efsanesi olmasının yanı sıra teknik direktör olarak da büyük işlere imza atan Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona öldü mü diye merak ediliyor. Son dakika haberine göre Diego Maradona hayatını kaybetti. İşte son dakika haberinin detayları..


Dünya efsanesi ve Pele ile birlikte 20. Yüzyılın Oyuncusu Ödülü'nü alan Diego Armando Maradona, Buenos Aires eyaletine bağlı olan Tigre kentinde kalp ve akciğer problemi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Bunun üzerine Arjantin Devlet Başkanı olan Alberto Fernandez, efsane futbolcu Diego Maradona ölümü üzerine ülkede 3 gün boyunca ulusal yas ilan edeceğini duyururken beraberinde cuma gününe kadar olan programlarını da iptal ettiğini belirtti.


Bakınız = Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi


60 yaşında gözlerini hayata yuman Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona 2020 senesi Kasım ayının başlarında beyin ameliyatı olmuş ve ardından 8 gün sonra da taburcu olmuştu. Bunun üzerine 25 Kasım 2020 tarihinde Arjantin'in Buenos Aires eyaletine bağlı olan Tigre kentinde, akciğer ve kalp problemleri nedeniyle hayatını kaybetti belirtildi. Diego Maradona'nın ölümü üzerine UEFA maçlarında bu hafta oynanacak olan bütün maçlarda 1 dakikalık bir saygı duruşunda bulunulacağı açıklandı.


İlgili Konular

1- James Bond Filmleri Efsanesi İskoç Aktör Sean Connery Hayatını Kaybetti

2- Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!

3- Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak İstifa Etti!


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim