Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Her ne kadar 2017 filmleri arasında yer alsa da yeni izleme imkanı bulduğum orijinal adı Beyond Skyline olan Gökyüzünün Ötesinde filmi hakkında bazı merak edilen detayları sizlerle paylaşmak istedik. Peki Gökyüzünün Ötesinde konusu nedir? Gökyüzünün Ötesinde oyuncuları ve rolleri nelerdir? İşte sizlere Gökyüzünün Ötesinde imdb puanı da dahil olmak üzere Gökyüzünün Ötesinde yorumumuzu konumuz içerisinde film incelemesi yapacağız.


2017 filmleri arasında yer alan bilim kurgu filmleri türünde Gökyüzünün Ötesinde imdb puanı 5.4 olarak karşımıza çıkıyor. Gerilim filmleri türünü de içinde barındıran film, tam tamına 1 saat 49 dakikalık bir süreye sahiptir. Gökyüzünün Ötesinde yönetmen koltuğunda Liam O'Donnell otururken Gökyüzünün Ötesinde oyuncu kadrosu arasında ise Frank Grillo, Iko Uwais ve Jonny Weston gibi isimler yer alıyor. ABD, Endonezya, Kanada, Singapur ve İngiltere yapımı olan filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Liam O'Donnell ile Joshua Cordes kaleme alırken yapımcılığını ise Greg Strause, Colin Strause, Matthew E. Chausse, Mike Wiluan ve Liam O'Donnell birlikte üstlenmiştir.


Gökyüzünün Ötesinde Oyuncuları

Filmde Mark karakterini Frank Grillo, Sua karakterini Iko Uwais, Trent karakterini Jonny Weston, The Chief karakterini Yayan Ruhian, Audrey karakterini Bojana Novakovic, Harper karakterini Callan Mulvey, Sandra Jones karakterini Betty Gabriel, Patrick karakterini Kevin O'Donnell, Garcia karakterini, Jacob Vargas, Sarge karakterini Antonio Fargas, Victim karakterini Sandra Rosko, Kanya karakterini Pamelyn Chee, Carol karakterini Karen Glave, Vilma karakterini Zarah Mahler, Rose Corley karakterini Valentine Payen, Young Trent karakterini Jack Chausse, Soldier Doktor karakterini Justin Zachary ve Elaine karakterini ise Samantha Jean canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Avatar Film Konusu, Oyuncuları - Avatar Film İncelemesi


Gökyüzünün Ötesinde Konusu

Mark adından bir dedektif, oğlunun hapisten çıkarıp bir metroya binerler. Fakat o anda hiç beklenmeyen bir şekilde metroda kaza olur. Bunun nedeni ise uzaylıların orayı istila etmesidir ve uzaylı gemisi yaydığı mavi ışığa bakan herkesi içine almaktadır. İşte bu noktada Mark'ın oğlu Trent'i içine alan bu uzaylı gemisinden hem oğlunu kurtarıp hem de uzaylıları yok edip dünyayı uzaylıların istilasından kurtarmak için aksiyon dolu bir macera içine girecekler..


Gökyüzünün Ötesinde Film Yorumum

Bilim kurgu filmleri seven biri olarak her ne kadar bazı sahneleri çok saçma ve basit olsa da ilerledikçe daha keyif verici bir hal alıyor. Normal filmlerde genel kırmızı renk kötülüğün mavi renk ise iyiliğin simgesi olurken Gökyüzünün Ötesinde filminde tam tersi olmuş. Bu durum elbette bira garip durmuş. Genel olarak Gökyüzünün Ötesinde imbd puanını hak etmiş diyebiliriz. Biz de 10 üzerinden en fazla 6 puan verebileceğimiz bir filmdir.


İlgili Konular

1- Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri

2- Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri

3- Zombieland 2 Double Tap Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim