12. Adam (12th Man) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

12. Adam (12th Man) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
12. Adam (12th Man) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Orijinal adı 12th Man olan 12. Adam konusu nedir? 12. Adam oyuncuları kimdir? Dram, savaş ve gerilim türlerini işleyen diğer bilinen adıyla Den 12. mann olan 12. Adam filmi hakkında bazı merak edilen detayları sizler için film incelemesi adı altında konumuz içerisinde inceledik. Hadi gelin birlikte 12th Man filmi hakkında detayları inceleyelim.


12. Adam (12th Man) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Norveç'te 25 Aralık 2017 tarihinde vizyona giren 12. Adam filmi, yaklaşık olarak 2 saat 15 dakikalık bir süreye sahiptir. Senaryosunu Peter Skaylan kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Harald Zwart oturuyor. Dram filmleri, gerilim filmleri ve savaş filmleri türlerini işleyen 12. Adam oyuncu kadrosu içinde Thomas Gullestad, Marie Blokhus ve Jonathan Rhys Meyers gibi isimler yer alıyor..


12. ADAM OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımızda, Thomas Gullestad, Jonathan Rhys Meyers, Marie Blokhus, Mads Sjogard Pettersen, Martin Kiefer, Vegar Hoel, Hakon Thorstensen Nielsen, Eirik Risholm Velle, Daniel Frikstad ve Alexander Zwart gibi isimler yer alıyor.


Film Tavsiyesi = Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri


12. ADAM KONUSU

12. Adam (12th Man) Film Konusu
12. Adam (12th Man) Film Konusu
Aslında filmin adından anlaşılacağı üzerine film 12 kişilik bir Norveç askerinin 12. kişisine odaklanıyor. 12. Adam konusu kısaca, II. Dünya Savaşı için Almanların Norveç'te yer alan oldukça önemli stratejik noktalara sabotaj gerçekleştirmek adına İngiltere'de eğitim almış olan 12 Norveç askerinin başından geçen olayları işlemiştir. Bu 12 asker içerisinden sadece bir tanesi Nazilere yakalanmaktan kurtulmuştur. İşte Nazilere yakalanmaktan son anda kurtulan Norveç askeri, tam tamına 2 ay boyunca yaşam koşullarının oldukça namüsait olduğu durumlarda büyük mücadele içine girecektir. O elverişsiz koşullarda yaşam mücadelesi veren Norveç askerinin 2 ay boyunca başına gelen olayları konu olarak işlemiştir.


12. ADAM FİLM YORUMUM

12. Adam imbd puanı olarak 7.2 aldığını ve sinemalar üzerinde ise 7.9 puan aldığını görüyoruz. Biz de filmi izledik ve bu tür kaliteli filmleri iyi yerleri hak ettiğini düşünüyoruz ve 10 üzerinden bir de 8 puanı filmin karnesine işliyoruz. Açıkçası uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden bir tanesiydi. 12. Adam Türkçe altyazı izle olarak izlemenizi tavsiye ediyorum. Zaten 12. Adam Türkçe dublaj izle seçeneğini kolay kolay bulabileceğinizi zannetmiyorum.


İlgili Konular

1- Tom Hanks'li Atlantik Savaşı - Greyhound Film İncelemesi

2- Yakın Tehlike Film Konusu, Oyuncuları - Danger Close Film İncelemesi

3- Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim