5 Bilim Kurgu Filmi Tavsiyesi. Kesinlikle İzlemelisiniz!

bilgisk.com

    Herkese merhabalar. Eşim ile beraber izlenilmesi gereken 5 bilim kurgu filmi listesini hazırlamaya karar verdik. Marvel'dan Dc'ye bir çok film ve animasyon izlediğimizden, aksiyonu ve görüntü efektleri ile muazzam seviyede olan 5 Filmi sizin için listeliyoruz. 

( Yüzüklerin efendisi serisi, Hobbit serisi, Matrix serisi, Harry Potter serisi'ni listeye almıyoruz. Bu filmleri zaten izlediğinizi, izlemediyseniz de ilk 5 listesine bakmadan önce bu filmleri izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.)

bilgisk.com

1. ''Yenilmezler'' Serisi (1.2.3)

 Kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğimiz 1. sırada yer alan marvel evrenin filmi olan yenilmezler. Evrenin en güçlü süperkahraman birliğini kuran ve bunuda marvelın fantastik ve muazzam efekleri ile buluşturan, ayrıca komedi dalındada kesinlikle ödül almasını hak ettiğini düşündüğümüz seridir. Kesinlikle izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.



bilgisk.com

2. ''Kara Şövalye '' ( Batman vs Joker ) ( 1.2.3 Seri )

    Diğer kesinlikle izlemenizi tavsiye edeceğimiz film ise'Dark Knıght yani Kara Şovalye. Klasik Dc evreninden alınan 2 karakter olmasına karşılık film Joker ve Batman arasındaki kıyasıya mücadeleyi muazzam bir dille anlatmış. Mizah ve görüntü efekleri ilede tam not alan 3 seri filmimizi özellikle 21. dakikalık joker performansı için bile izlemenizi tavsiye ediyoruz.
    İzleyin izlettirin dediğimiz bir seridir. Pişman olmazsınız.



bilgisk.com

3. ''Mısır Tanrıları''

    Bir diğer izlenmesi gereken filmimiz ise Mısır Tanrıları.
Film görüntü efektleri bakımından konusu bakımında çok güzel olsada gişede o kadar hasılat yapamadı. Tanrı ve insan ilişkisini konu alan ve anlatış tarzı ile bunu hissettiren bir film. Kesinlikle izlemenizi şiddet ile tavsiye ediyoruz. Pişman olmazsınız.



bilgisk.com

4.  ''Demir Adam'' ( İron Man )

    Evet Jr.'ı tabikide unutmadık. Bu Adamın tüm filmerinizi kesinlikle izlenmesi gereken listesine eklerdim ama o kadar vaktim zamanım yok. ''Sharlock Holmes'' seriside buna dahildir. Komedi, Mizah, Siyaset ne ararsan var... Sonuçta o bir jr. izleyin, izlettirin. Film 3 seridir.




bilgisk.com

5.Thor ( Serisi )

    Odinin oğlu THOR. Marvel evreninden gelen mizah ve görüntü efektleri konusunda lider olan filmlerden biri. Seri filmi olarak izleye bilir ve aynı zamanda yenilmezler filmindende takip edebilirsiniz.
    Kısaca konusu tanrının oğlu olan thorun kendi ülkesini ve insanlığı kurtarma çabasıdır. İzleyin izlettirin. Pişman olmazsınız.



Yakında Dünyanın en iyi Bilim Kurgu filmleri listesinide hazırlayacağız. Şimdiden araştırmalarımız devam ediyor. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Esenlikler ile kalmanız temennisi ile.
Hoşçakalın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim