9 Kere Leyla Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

9 Kere Leyla Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi
9 Kere Leyla Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

Başrollerinde Haluk Bilginer, Demet Akbağ ve Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı 9 Kere Leyla ne zaman vizyona girecek? 9 Kere Leyla oyuncuları kimlerdir? 9 Kere Leyla konusu nedir? İşte Netflix yapımı filmlerden bir tanesi olan 9 Kere Leyla hakkında merak edilen tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle.


9 Kere Leyla Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

VOD çıkış tarihi 4 Aralık 2020 olan 9 Kere Leyla filmi yönetmen koltuğunda Ezel Akay oturuyor. Komedi filmleri türünü işleyen film, 1 saat 52 dakikalık süreye sahiptir. Haluk Bilginer, Deme Akbağ ve Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu Adnan Yıldırım, Özlem Lale, Uğur Saatçi ve Ezel Akay birlikte kaleme almıştır.


9 Kere Leyla Oyuncuları

Filmde Adem karakterini Haluk Bilginer, Leyla karakterini Demet Akbağ, Nergis karakterini Elçin Sangu, Mahdum karakterini Fırat Tanış, Haris karakterini Alican Yücesoy, Hizir karakterini Hakan Eke, Faruk-Harun karakterini Emre Kıvılcım ve İlyas karakterini İhsan Ceylan canlandırıyor.


Film Tavsiyesi = Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


9 Kere Leyla Konusu

Filmin konusunu anlatacak olursak, Adem ile Leyla adındaki çiftin oldukça güzel giden bir evliliği bulunuyor. Tabi bu evlilik bir süre sonra çıkmaza giriyor ve artık evliliklerinde heyecan kalmamıştır. Bu evlilikte yeni heyecanlara aç olan Adem kalbi ise bir sevdaya düşünce atmaya başlar.. Nergis adındaki kadına aşık olan Adem için artık tek şey Nergis'tir. Nergis'ten başka kimseye düşünemez hale gelen Adem, Nergis'in tek kişilik dünyasının içine giremez.


Elçin Sangu, Demet Akbağ ve Haluk Bilginer gibi kaliteli isimlerin filmde yer alıyor olması 9 Kere Leyla filmini daha da izlenebilir hale getiriyor. 9 Kere Leyla konusu da genel olarak Türk dizi ve filmlerinde yaşanan senaryolardan..


İlgili Konular

1- Bir Başkadır Dizisi Oyuncuları İsimleri, Rolleri, Yaşları ve Nereli

2- The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim