Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi

Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi
Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Ava filimi konusu nedir? Ava filmi oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilen soruların cevaplarını film incelemesi adı altında vermeye çalışacağız. Hadi o zaman gelin aksiyon filmi Ava hakkında merak edilenleri inceleyelim.


Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi

Temmuz 2020 tarihinde Belçika'da vizyona giren Abd yapımı Ava filmi yönetmen koltuğunda Duyguların Rengi ve Trendeki Kız gibi filmlerin yönetmenliğini de yapan Tate Taylor oturuyor. 1 saat 36 dakika süreye sahip olan Ava filmi, 3.2 milyon dolar bilet gişesi almıştır. Aksiyon filmleri, polisiye filmler ve gerilim filmleri türlerini bir arada bizlere sunan Ava filmi oyuncu kadrosunda Jessica Chastain, John Malkovich gibi isimler yer alıyor.  Ava IMDb puanı 5,3 olarak karşımıza çıkarken senaryosunu Matthew Newton kaleme alırken yapımcılığını ise Kelly Carmichael, Nicolas Chartier, Jessica Chastain ve Dominic Rustambirlikte üstlenmiştir.


Ava Film Oyuncuları

Filmde Ava karakterini Jessica Chastain, Duke karakterini John Malkovich, Michael karakterini Common, Simon karakterini Colin Farrell, Bobbi karakterini Geena Davis, Judy karakterini Jess Weixler, Peter karakterini Ioan Gruffudd, Camille karakteirni Diana Silvers, Toni karakterini Joan Chen, Alain karakterini Efka Kvaraciejus, Gunther karakterini Christopher J. Doming, Teddy karakterini Michael Muller, Gunther's Officer karakterini Dieter Riesle ve Simon's Brother karakterini ise Arthur Hiou canlandırıyor.


Film Tavsiyesi = Uncut Gems Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi


Ava Film Konusu

Ava, oldukça güzel bir kadındır fakat bu güzelliğinin arkasında tehlikeli biri vardır. Genç ve güzel bir kadın olmasının yanı sıra tehlike yanını kimse bilmez. Çünkü Ava bir suikastçıdır. İşte bu kadın, para karşılığında suikast düzenleyip iyi para getiren işler için bütün dünyayı dolaşarak cinayetler işler. Her ne kadar bu zamana kadar yaşam şekli ona güzel paralar kazandırsa da son aldığı iş sonrasında işler birden bire değişecektir. Öldürmek için aldığı son görevde işler ters gidince, Ava artık hayatta kalabilmek adına kaçmak zorundadır.


Ava Film Yorumum

Geçtiğimiz günlerde izleme fırsatı bulduğum Ava filmi konusu bence gerçekten de izlenebilecek bir konu olduğunu söyleyebilirim. Film IMDb puanı olarak 5,3 puan alsa da biz filme 7 puan veriyoruz. Ava Türkçe dublaj izle seçeneğini pek çok yerde kaliteli bir şekilde bulma şansınız yok. O nedenle Ava Türkçe altyazı izle seçeneğinizi kullanmanızı tavsiye ederim. Ava oyuncu kadrosu içinde Jessica Chastain'in olması da filmi izlemek için sebeplerden bir tanesi diyebiliriz. Sizler de film hakkında görüşlerinizi konumuz altından yorum olarak belirterek filmi izleyecek olanlara fikir vermiş olabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

4- Gigi Hadid Bebeğinin İsmi Ne? Zayn Malik Kızının İsmi Açıklandı!


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim