Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Başrollerinde Avustralyalı sinema oyuncusu Sam Worthington ile İsrailli güzel aktris Odeya Rush'ın rol aldığı ve orijinal adı The Hunter's Prayer olan Avcı'nın İntikamı filmi konusu nedir? Avcı'nın İntikamı filmi oyuncuları kimlerdir? gibi merak edilen soruların yanı sıra film hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için konumuz içerisinde hazırladık.


Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

18 Ağustos 2017 tarihinde vizyona giren Avcı'nın İntikamı filmi, 1 saat 31 dakikalık bir süreye sahiptir. Film ayrıca 8 Haziran 2017 tarihinde Rusya'da vizyona girmiştir. Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünde yer alan Avcı'nın İntikamı yönetmen koltuğunda Jonathan Mostow oturuyor. Almanya, İspanya ve Abd ortak yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Sam Worthington, Odeya Rush ve Martin Compston gibi isimler yer alıyor. Avcı'nın İntikamı filminin senaryosunun orijinal fikri Kevin Wignall'a ait olurken Michael Ferris ile John D. Brancato senaryosunu kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Sam Worthington, Anthony Rhulen, Navid McIlhargey, Christopher Milburn, John Schwarz, Michael Schwarz, Tove Christensen, Michael Wexler, Jimmy Costas, Paul Rock, Paul Leyden ve Juan Antonio Garcia Peredo birlikte üstlenmişlerdir.


Avcı'nın İntikamı Oyuncuları

Filmde Lucas karakterini Sam Worthington, Ella karakterini Odeya Rush, Metzger karakterini Martin Compston, Richard Addison karakterini Allen Leech, Banks karakterini Amy Landecker, Dani karakterini Veronica Echegui, Bouncer karakterini Mateo Rufino, Martin Hatto karakterini Eben Young, Risa karakterini Tina Maskell, Pamel Hatto karakterini Stephanie Dooley, Sergio karakterini Eudald Font, William karakterini Dylan Miles-Davis, Sylvie karakterini Sameera Rock, Eddie karakterini Sam Cullingworth, Female Servant karakterini Elena Sanz, Dowager karakterini Montserrat Roig de Puig, Dedektif Robinson karakterini Andrew Brooke ve Lobby Guard karakterini ise Paul Sadot canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri


Avcı'nın İntikamı Konusu

Avcı'nın İntikamı Konusu
Avcı'nın İntikamı Konusu
Filmin kısaca konusu, bir kızı öldürmesi için tutulan bir adamın kızı öldüremeyip onu korumaya başlamasıyla gelişen olayları konu olarak işlemiştir. Lucas adındaki bir adam üst düzey bir katildir. Son olarak bir iş almıştır ve bu iş tüm ailesini kaybetmiş Ella adındaki genç bir kızı öldürmektir. Tabi Lucas kendi ailesini de aklına getirir ve öldürmek için gittiği Ella'yı korumak için elinden geleni yapacak ve onu öldürtmek isteyenlere karşı bir savaş başlatarak kendine yeni bir hayat kurmak isteyecektir.


Avcı'nın İntikamı Yorumum

Film hakkında görüşlerimize gelecek olursak, aksiyon filmi olduğunu bize hissettiren sahneler olduğunu söylemek mümkün. Zaten başrollerinde Sam Worthington'ın olması filmi izlemek için önemli detaylardan bir tanesi. Özellikle filmi izleyecekler için Avcı'nın İntikamı Türkçe altyazı izle seçeneği ile izlemeniz olacaktır. Birçok yerde saçma sapan Avcı'nın İntikamı Türkçe dublaj izle seçeneği olduğu için tavsiyem altyazı izleminiz olacaktır. Avcı'nın İntikamı IMDb puanı ise 5.6 olarak karşımıza çıkıyor. Biz ise filme 10 üzerinden 6 puanın uygun olacağını düşünüyoruz.


İlgili Konular

1- Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı

3- Overlord Operasyonu Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Aksiyon Filmleri


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim