Belgesiz Com.Tr Domain Almak

 

Belgesiz Com.Tr domain almak mümkündür. Herhangi bir belge olmadan veya şirket olmadan com.tr domain alabilirsiniz.
 
 
 

Belgesiz Com.Tr Domain Almak


Com.Tr alan adınızı belgesiz almak için izlemeniz gereken ve bilmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. 


Com.tr uzantılı web sitelerini genel olarak kurumsal şirketler kullanmaktadır. Ancak, kurumsal şirket olmadan da com.tr uzantılı alan adı almak mümkündür!

 

Yakın zamanda com.tr uzantılı alan adları serbestçe tescil edilebilir olabilir ancak şu an için böyle bir durum sözkonusu değildir. 

 

Com.Tr Domain Neden Önemlidir?

 

Web sitelerini ziyaret eden kişiler, yani bizler, .com.tr uzantılı web sitelerine diğerlerine göre daha fazla güvenmekteyiz çünkü com.tr alan adı herkesin tescil etmesi mümkün olmamakta ve bazı kurallara bağlı tescil edilmektedir.

 

Özellikle online satış yapmayı planlayan kişi yada kurumların com.tr uzantılı alan adı tercih etmeleri müşteri potansiyellerini artıracaktır. 

 

Belgesiz Domaini Nasıl Alabilirim?

 

Hiçbir belge olmadan com.tr uzantılı alan adı almanız mümkün değildir fakat com.tr uzantılı alan adı tescil şartlarında Marka Tescil Başvuru Belgesinin olması da com.tr alan adı almanız için yeterli bir belgedir. 

 

Herhangi bir marka tescil firması üzerinden marka başvurusu yaparak alan adınızı tescil etmeniz mümkündür. Yada, benimle iletişime geçebilir ve size yardımcı olabilirim, 24 saat gibi kısa bir sürede com.tr uzantılı alan adınızın elinizde olmasını garanti ederim!

 

Ücreti Ne Kadar?

 

Normalde com.tr alan adı tescil işlem ücreti 30 TL gibi bir tutar iken belgesiz com.tr alan adı almak istediğinizde marka başvurusu yapılması gerektiği için 2020 yılı için 450-500 TL gibi bir ücrete alan adınıza 24 saat gibi kısa sürede sahip olabilirsiniz. 

 

Bir Sorun Yaşar Mıyım?

 

Bahsettiğimiz yöntem ile yalnızca marka tescil başvurusu yapıyor, markayı tescil etmiyoruz. Bunun bazı sonuçları olabilecektir. Ancak, marka tescili yaparsanız böyle bir sorun yaşamayabilirsiniz. 

 

Marka tescili yapmasanız bile, alan adınızı kullanmaya başladıktan sonra, 2 yıl içerisinde bir şikayet yada itiraz gelmezse, alan adınız size bırakılmaktadır

 

Butür durumlar yok denecek kadar az yaşanmıştır ancak örnekleri de vardır. 

 

     

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim