Bitcoin 20 Bin Doları Aştı! Kripto Para Borsası Hızla Yükselerek Rekor Kırıyor!

Bitcoin 20 Bin Doları Aştı! Kripto Para Borsası Hızla Yükselerek Rekor Kırıyor!
Bitcoin 20 Bin Doları Aştı! Kripto Para Borsası Hızla Yükselerek Rekor Kırıyor!

Her gün yeni bir rekora imza atan Bitcoin, bu sene yaklaşık olarak dolar bazında %180 değer kazandı. Geçtiğimiz gün Bitcoin tarihinde ilk defa 20 bin doları aştı. Peki Bitcoin ne kadar? İşte Bitcoin hızlı yükselirken rekor kırdığı rakam..


Geçtiğimiz günlerde Bitcoin tarihinde en büyük yükselişi 23 bin 230 dolara çıkarak göstermiş oldu. Yani Bitcoin dolara göre son 24 saat içerisinde tam tamına %19.7 oranında değer kazanmayı başardı. Özellikle son bir haftaki %25'in üzerindeki artışıyla da dikkatlerden kaçmadı.


Bakınız = KriptoPara Bitcoin Satın Alabileceğiniz Güvenilir Siteler


Diğer Kripto Paralarda Yükselişte!

Dolar endeksi Nisan 2018 tarihinden bu yana ilk defa 90'ın altına düşerken diğer kripto paralarda ise talep ve ilgi artmaya devam ediyor. Bitcoin'in 20 bin doları aşması üzerine kripto para borsasındaki alımlar da iyice hızlandı. Özellikle Ethereum son 24 saat içinde %11.2 değerinde bir yükseliş göstererek 652 dolara kadar çıktı. Diğer bir  kripto para olan Ripple ise günlük olarak %23.8 değerinde bir yükseliş göstererek 0.56 dolar civarına kadar değer kazandı.


Bu gidişat gösteriyor ki artık sıcak para yerine teknolojinin de imkanları sayesinde rakamsal paralar olan Bitcoin gibi kripto paralar kullanılacak. Özellikle şuanda 1 Bitcoin'in Türk Lirası karşılığının 178 bin TL'den fazla olması insanları daha da kripto para borsasına yönlendirmek için yetiyor da artıyor bile.


İlgili Konular

1- Bitcoin'e Talep Artmaya Devam Ediyor, Bitcoin Ne Kadar Güvenli?

2- Kripto Ödeme Sistemi Initiative Q Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Üye Olunur?

3- Bitcoin'e Rakip Litecoin Nedir-Litecoin Nasıl Alınır ?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim