Blogger Tema Kurulumu

 

Blogger tema nasıl yüklenir? Blogger tema kurulumu, blogger tema düzenleme ve blogger tema değişimi konularında bilgiler vereceğiz.

 

 

Blogger Tema Kurulumu


Birçok ücretsiz blog servisi vardır ancak Blogger diğerlerinden tema konusunda bir adım önde olabilir. 

 

Blogger ile blog oluşturmuşsanız ücretli ve ücretsiz yüzlerce tema bulmanız mümkündür.


Blogger kendi bünyesinde 25'den fazla ücretsiz tema desteği vermesinin yanında sizler için seçtiğimiz ücretsiz blogger temalarına gözatabilir yada internet üzerinden daha fazlası için araştırma yapabilirsiniz.


Adım adım blogger tema yüklenmesi ve kurulumu!

 

Blogger admin paneline giriş yapıyoruz ve eğer varsa birden fazla blog sitemiz, hangi site üzerine tema yüklemesi yapmak istiyorsak onu seçiyoruz

 

Sol tarafta yer alan Blog Paneli'nden Tema sekmesine giriş yapınız.

 

Sayfanın ortasında yazan Özelleştir butonunun yanındaki açılır sekmeye tıklıyoruz ve Geri Yükle'ye giriş yapıyoruz.

 

Ücretli yada ücretsiz blogger temalarından beğendiğimizi indiriyoruz ve .zip ile sıkıştırılmış ise dosyaları çıkartıyoruz ve .xml dosyasını buluyoruz. .zip ile sıkıştırılmamış ise .xml uzantılı dosyayı Geri Yükle alanından giriş yaparak seçiyoruz

 

Dosyayı seçtikten sonra Yükle demeniz yeterlidir.  

 

Yüklemiş olduğumuz tema üzerinden değişiklikler yapmanız gerekecektir. Bunun için de, Blog Paneli'nden Tema sekmesine giriş yapıyoruz ve Özelleştir butonuna tıklıyoruz. 

 

Temamızın HTML kodunu görmek için ise Özelleştir butonunun yanındaki açılır sekmeden HTML'yi düzenle seçeneğini seçebiliriz. 


Temamızda bir diğer yapabileceğimiz değişiklikler için ise Blog Paneli'nden Düzen sekmesine ilerleyerek düzenlemeler yapabilirsiniz. 


ÖNEMLİ: Tema yüklemeyi sorunsuzca tamamlamış ancak tema reklamında görüntülenen ile sizin siteniz arasında farklılıklar olabilecektir. Konu girişleri, kategori seçimleri gibi işlemleri yaptığınızdan emin olunuz.


ÖNEMLİ: Tema yüklemesi sorunsuzca tamamlamış ancak tema düzensiz görünüyor olabilir. Sorunun kaynağı kaynak kodlarında olabileceği için farklı bir temayı denemenizi önermekteyiz.


Lütfen takıldığınız yer olursa yada sorunuz olursa yorum yaparak yada iletişim alanından sormaktan çekinmeyiniz. 24 saat gibi kısa bir sürede cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim