Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor Sorunu ve Çözümü

-Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor Sorunu ve Çözümü
-Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor Sorunu ve Çözümü

Birçoğumuzun son zamanlarda başına gelen bluetooth kendi kendine açılıyor sorunu insanı deli edebiliyor. Her ne kadar bluetooth'u kapatsanız da tekrar açılmaya devam ediyorsa bunun tek bir sebebi var. Peki bluetooth kendi kendine neden açılıyor? İşte cevabı konumuzda..


Genel olarak bunun birkaç cevabı olsa da son zamanlarda yaşadığımız coronavirus nedeniyle tek bir cevabı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü telefonlarımıza yüklediğimiz HES yani Hayat Eve Sığar uygulaması yüzünden bluetooth'u kapatsanız da tekrar uygulama açıyor. Uygulama çevrenizdekilere bluetooth ve konum ile ulaşıp bilgi aldığı için sürekli siz bluetooth'u kapatsanız da uygulama geri açıyor. Peki HES uygulaması kendiliğinden bluetooth'u açıyor nasıl kapatabilirim? İşte cevabı aşağıda..


HES UYGULAMASI BLUETOOTH NASIL KAPATILIR?

Her ne kadar cihazınızın bluetooth erişimini kapatsanız da yine bluetooth kendi kendine açılıyor diyorsanız HES uygulaması üzerinden buna çözüm bulacağız. Ne mi yapacağız?


  • İlk olarak elbette HES uygulamasına gireceğiz.
  • Karşınıza çıkan sayfanın sağ en alt kısmında bulunan 'Hesabım' seçeneğine tıklıyoruz.
  • Zaten açılan sayfanın en alt kısmında 'Bluetooth Bağlantısı' yazan yerdeki aktif olan seçeneği pasif duruma getiriyoruz.


İşte bu sayede artık bluetooth kendi kendine açılıyor sorununa kalıcı olarak çözüm bulmuş olacaksınız.


Bakınız = Oturuş ve Duruş Bozukluğu Kambur Kalmanıza Neden Olabilir


KENDİ KENDİNE BLUETOOTH AÇILIYOR DİĞER SEBEPLER

Bende HES yüklü değil arkadaş ama yine açılıyor diyorsanız, bunun içinde birkaç cevabımız elbette var. İlk sebep olarak muhtemelen cihazınızın yazılımı güncel değildir. Birçok android ya da İOS cihazların yazılımının güncel olmamasından dolayı bluetooth kendi kendine açılıyor olabilir. Bunun için yazılımın güncellemesini beklemeniz gerekecek. Diğer bir sebep ise yine HES gibi yüklediğiniz bir uygulama kaynaklı olabilir. Çünkü bir uygulama yüklediğiniz zaman sizlere dosyalara, kameraya, mikrofona ulaşmak için izin istenebilirken aynı şekilde bluetooth açmak için de izin istenebilir. İşte bu nedenle öyle bir izin verdiyseniz uygulamaya girip ayarlar bölümünden izin verdiğiniz bluetooth erişimini pasif yaparak sorunu çözebilirsiniz.


Bu konumuzda sizlere kendi kendine bluetooth açılıyor ne yapmak gerekiyor sorusunun cevabı verdik. Muhtemelen konumuz içerisinde belirttiğimiz sorunlardan dolayı bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.


İlgili Konular

1- Google Play Protect Nasıl Etkinleştirilir? Play Protect Kapatma

2- Havale, EFT Ücreti ve Kart Aidatı Almayan Bankalar

3- Dünyanın En Uzun Yaşayan İnsanı Kimdir? Uzun Yaşamasının Sırrı Nedir?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim