Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Aksiyon filmleri izlemek için arayış içine girdiğimde karşıma çıkan ve orijinal adı Standoff olan Çıkmaz Yol film konusu nedir? Çıkmaz Yol film oyuncuları kimdir? gibi merak edilen detayları sizler için film incelemesi adı altında ele almaya çalıştık. O zaman hadi gelin Standoff filmi hakkında detayları inceleyelim.


Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

1 saat 20 dakikadan oluşan Çıkmaz Yol filmi 4 Ocak 2016 tarihinde vizyona girmiştir. Adam Alleca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu yine Adam Alleca kaleme almıştır. Aksiyon filmleri, gerilim filmleri ve dram filmleri türlerini işleyen Çıkmaz Yol filmi oyuncu kadrosu içinde Ella Ballentine, Thomas Jane ve Laurence Fishburne gibi isimler yer alıyor. Standoff IMDb puanına baktığımızda ise 6.1 olduğunu görüyoruz.


Çıkmaz Yol - Standoff Film Oyuncuları ve Rolleri

Filmin oyuncu kadrosu ve rollerine bakacak olursak, Carter karakterini Thomas Jane, Sade karakterini Laurence Fishburne, Bird karakterini Ella Ballentine, Mara karakterini Joanna Douglas, Officer Baker karakterini Jim Watson, The Priest karakterini Ted Atherton, Roger karakterini John Tench, Woman karakterini Laura de Carteret, Dispatcher karakterini Craig Porritt, Bodyguard karakterini Darcy Roy ve Sam karakterini ise J..Dimichele canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Çıkmaz Yol - Standoff Film Konusu

12 yaşındaki bir kız, bir adam cinayet işlerken onun fotoğrafını çeker. Adam da o kızı görür ve yüzünü gördüğü için peşinden gidip onu öldürmek ister. Kız tabi ormanda koşarak kaçarken bir eve denk gelir ve içinde yaşayan sorunlu bir gazi olan Carter'dan yardım ister. Carter daha önce de oğlunun kaybetmiş olmasından dolayı çocuklara karşı bağlılık hisseden biridir ve 12 yaşındaki küçük kızı evin içinde korumak için canı pahasına mücadele edecektir.


Çıkmaz Yol - Standoff Film Yorumum

Geçtiğimiz günlerde Çıkmaz Yol filmini izleme şansım oldu. Hep bir aksiyon olacak ümidiyle sabırla izlemeye çalışsam da filmde pek bir aksiyon görmedim. Yani oldukça durağan geçen bir film olduğunu söyleyebilirim. Yine de zor da olsa filmi bitirmeyi başardım. Çok boş vaktim var diyorsanız izlenebilir aksi taktirde pek tavsiye edeceğim bir film değil. Eğer ben Çıkmaz Yol film konusu gibi filmleri severim diyorsanız bu film yerine 'Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi' bu konumuzda filmi izlemenizi tavsiye ederim.


İlgili Konular

1- Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- 12. Adam (12th Man) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Mendirman Celaleddin (Harzemşahlar) Dizisi Oyuncuları ve Konusu


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim