Çok kazandıran link kısaltma siteleri


Link kısaltma siteleri, uzun linklerin daha şık görünmesi için veya sık paylaşımdan ötürü spam olarak algılanma riskine karşı çok kullanılan servislerdir. Örneğin bloğunuzun linkini sosyal medyada paylaştığınız zaman linki kısaltırsanız hem daha güzel durur hem de sürekli backlink almaktan ötürü spam olarak algılanmasına engel olur. Link kısaltma servisleri arasından reklamsız veya reklamlı olanı tercih ederek kullanabilirsiniz. Güncel ve en iyi link kısaltma siteleri aşağıda sıralanmıştır.

1- Reklamlı Link Kısaltma Siteleri


Para kazandıran link kısaltma siteleri, reklam gösterimiyle kazanç elde etmenizi sağlar. Beş saniyelik reklamın geçilmesinin ardından içeriğe ulaştırır. 1000 gösterim başına belli yüzdelerde kazancı sizinle paylaşırlar. Ülkelerin gösterimine göre kazanç miktarı da değişmektedir. Kısalttığınız linkleri herhangi bir yerde paylaşabilirsiniz. Ödeme alabileceğiniz link kısalt para kazan siteleri şunlardır.



bc.vc En çok kullanılan para kazandıran link kısaltma sitelerinden biridir. Türkiye'den tıklayan ziyaretçiler için 1000 gösterime 2.00 $ kazandırır. Mobilden 1k gösterime ise 3 dolar kazandırır. Ödeme yöntemleri: Paypal, Banka, Payoneer, bitcoin. olarak çeşitlidir. Bankanıza ödeme almak için adınızı ve ıban numaranızı yazabilirsiniz. 10 dolar birikince parayı çekebiliyorsunuz. Menüsü Türkçe olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ref sistemi de vardır.


tl.tc Türkiyeden ziyaret edilen bağlantılardan 1000 gösterime bilgisayardan ise 2 lira, mobilden ise 3 lira kazandırır. Ödeme yöntemi olarak banka kullanırsanız 50 lira birikince çekebilirsiniz. Papara kullanırsanız 10 lira birikince, İninal kullanırsanız 15 lira birikince, Web Money kullanırsanız 20 lira birikince, Payoneer kullanırsanız 500 lira birikince parayı çekebilirsiniz.


Skip.az reklam sitesi 1k (bin) gösterime 10 lira kazandırıyor. Ödeme yöntemleri: Papara 20 lira, Portmanat 200 lira, Webmoney 200 lira, Skrill 200 lira birikince çekebilirsiniz.

Pnd.tl reklam sitesi 1k gösterime 10 lira kazandırıyor. Ödeme yöntemi: Bitcoin, Banka havalesi, İninal, Papara, Dogecoin.


link kısaltma


Tr.link reklam sitesi kaliteli yerli bir girişimdir. 1k tıklanmaya TR ücreti 3.25$ kazandırır. Ödeme limiti: Papara: 30 lira, Bitcoin: 50 lira, Webmoney: 50 lira, Banka havalesi: 500 lira.


adf.ly  reklam sitesi ödeme limiti 5$. avrupa hiti daha çok kazandırır. Ödeme yöntemi: Paypal ve payoneer.

2- Reklamsız link kısaltma siteleri

Para kazandırmayan link kısaltma siteleri, ziyaretçilerin direk olarak siteye ulaşmasını sağlar. Bağlantıya tıkladıktan sonra reklam görmeden içeriğe ulaşırlar.

Google En çok kullanılan link kısaltma servisiyken Google'nin kararı ile 15 nisan 2018 tarihinde kullanıma kapandı ama eski linkler tıklanmaya devam edebilir.

Bit.ly 2008 yılında San Francisco da kurulmuş yabancı bir link kısaltma sitesidir. Kurumsal anlamda büyük firmaların, haber sitelerinin, reklamcıların tercih ettiği bir link kısaltma servisidir.

Kisa.link Linklerinizi kısaltıp tıklanma rakamlarını kontrol edebileceğiniz kullanımı kolay bir link kısaltma sitesidir.

Tiny.cc Linklerinizi kısaltıp tıklanma rakamlarını kontrol edebileceğiniz link kısaltma sitesidir.

gg.gg Linklerinizi kısaltıp tıklanma rakamlarını kontrol edebileceğiniz link kısaltma sitesidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim