Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Orijinal adı Chronicle olan Doğaüstü film konusu nedir? Doğaüstü film oyuncuları ve rolleri nelerdir? Bilim kurgu, dram ve korku filmleri türündeki Doğaüstü filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için konumuz içerisinde ele aldık. Hadi o zaman gelin birlikte Doğaüstü filmi hakkında detayları inceleyelim.


Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Bilim kurgu filmleri, dram filmleri ve korku filmleri türünde işlenen Doğaüstü filmi vizyon tarihi 13 Nisan 2012 tarihindedir. 1 saat 24 dakika süreye sahip olan filmin yönetmen koltuğunda Josh Trank oturuyor. Abd ve İngiltere yapımı Doğaüstü filmi oyuncu kadrosunda Dane DeHaan, Alex Russell ve Michael B. Jordan gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Max Landis ile Josh Trank kaleme alırken yapımcılığını ise John Davis ile Adam Schroeder üstlenmiştir.


Doğaüstü Film Oyuncuları ve Rolleri

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman Andrew Detmer karakterini Dane DeHaan, Matt Garetty karakterini Alex Russell, Richard Detmer karakterini Michael Kelly, Casey Letter karakterini Ashley Hinshaw, Karen Detmer karakterini Bo Peterson, Monica karakterini Anne Wood, Wayne karakterini Rudi Malcom, Sean karakterini Luke Tyler, Samantha karakterini Crystal Donna Roberts, Costly karakterini Adrian Collins, Howard karakterini Grant Powell, Austin karakterini Armand Aucamp, Cala karakterini Nicole Bailey, Casey's Mom karakterini Lynita Crofford, Pharmacist karakterini Royston Stoffels, Police Officer karakterini Lance Elliott ve School Flyer Girl karakterini ise Nadine Suliaman canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Doğaüstü Film Konusu

İşin içinde liseli üç tane meraklı ve haşarı olan sıkı arkadaş vardır. Bu sıkı arkadaşlar bir gün beklenmedik şekilde bir yeraltı tüneli keşfederler. Bu yeraltı tünelinde kendilerine doğaüstü kazanmalarına yarayacak bir şey ile karşılaşırlar. İşte karşı karşıya geldikleri aynı gün içinde bu üç arkadaş da düşünce güçleriyle çevrelerinde yer alan tüm her şeyi(canlı-cansız) kontrol edebilir duruma gelirler. Bu durumu haşarı liseliler ilk zamanlarda eğlenmek amaçlı olarak kullansalar da işler çok kısa zaman içinde karışacaktır.


Doğaüstü Film Yorumum

Filmi açıkçası konusundan dolayı izleme kararı almış olsam da işin içine filmin çekimini kendileri kamera ile yaptıklarını görünce filmi izlemekten vazgeçtim. Çünkü bu tür filmleri izlemeyi seven biri değilimdir. Zaten biraz ilerletip birkaç sahnesine de baktım pek hoş olduğunu söyleyemem. Dediğim gibi Doğaüstü film konusu aslında güzel olsa da kendileri kamera ile çektikleri için izlemedim. Bu konumuzda sizlere Doğaüstü filmi konusu, oyuncuları, vizyon tarihi ve film hakkında birçok konuyu açıkladık. Sizler de Doğaüstü filmi hakkında fikirlerinizi konumuz altından yorum olarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


Filmin Adı: Doğaüstü

Orijinal Adı: Chronicle

IMDb Puanı: 7/10

Türü: Bilim Kurgu, Dram, Korku

Oyuncuları: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan

Yönetmen: Josh Trank

Yayın Tarihi: 2012

Beyazperde Puanı: 3,2/5


İlgili Konular

1- Sıkı Dostlar - Goodfellas Film Konusu, İncelemesi

2- Bronx: Rogue City Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Aquaman 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim