Google Adsense, Reklam Almamı Onaylamıyor? Nasıl Reklam Alınır?

google adsense reklam vermiyor

Google Adsense, reklam almamı onaylamıyor?

    Öncelikle bu çok can sıkıcı bir konu saatlerce araştırdığınızı ve elle tutulacak hiç bir şey bulamadığınızı biliyorum. O yüzden yazımı dikkatlice okumanızı, web siteniz veya blog sayfanızda bu konuları uygulamanız gerekli. Hadi bakalım madde madde açıklayalım.

1: Özgün içerik:

    Evet geldik en önemli konuya. Kesinlikle özgün içerik olmalı. Peki özgün içerik ne demek? bir konuyu kopyala yapıştır diğer web sayfalarından değilde kendiniz yazmanız veya yazdırmanız demektir. Google amcamız kopya içeriklere malesefki reklam vermemektedir. En önemli konu bu...

2: Adsense kodunu yanlış yapıştırmak veya yanlış yazmak vb.

    Google adsenseye kayıt olduktan sonra karşınıza bi html kodu çıkar. Bu kodu <head> - </head> kodlarının arasına yapıştırmanızı ister peki bu ne ? nasıl yapılır ? yapılan hatalar nelerdir ? 

2.a : Adsense kodunu <head> - </head> kodu arasına yapıştırma?

    Öncelikle adsenseden kodu kopyalıyoruz. 

Örnek: <script async='async' data-ad-client='ca-pub-3511879368629002' src='https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js'>
  </script> 

    Daha sonra blogger> tema > html düzenle'yi tıklıyoruz karşımıza html kodlarımız çıkıyor.

    Boşluk bir yere tıklayarak ctrl+f yapıyoruz ve arama butonu çıkıyor. <head> kodunu arıyoruz ve tam altına googlenin vermiş olduğu adsense kodunu yapıştırıyoruz. 

Önemli Not : Bu işlemi yaptıktan sonra google adsenseye gidip ''5 dakika bekledikten sonra '' siteme kodu yapıştırdım kontrol et demeyi sakın unutmayın.

3: Demo tema kullanımı veya html ile düzenlenmemiş temalar.

    Evet kimsenin dikkat etmediği bir diğer konu ise bu. Ücretsiz tema buldum hemen bloggera yükleyeyim oldu bitti... demek ile olmuyor arkadaşlar. Çoğu ücretsiz tema sağlayıcısı içine kendi kodlarını gömüyor sizin sitenizden hit alıyor el altından reklam yayınlıyor. Lütfen güvenmediğiniz veya demo olan sürümleri kullanmayınız. Kullanıyorsanız html düzenlemeyi çok iyi bilmelisiniz ki sitenizin içini temizliye bilesiniz.

Evet en temel 3 konuyu beraber inceledik. Aklınıza takılan başka sorular için yorum yazabilirsiniz. 

Esenlikler ile kalmanız temennisi ile.
Hoşçakalın...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim