Google Maps Gizli Mod Özelliği Getirdi

Google’nin en popüler hizmetlerinden biri olan “Google Maps”  son günlerde yaptığı güncelleme ile gizli mod özelliği ekledi. Bu Google Maps gizli mod özelliği nedir, ne işe yarar? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını yazımızda bulabilirsiniz.

Google Haritalar Gizli Mod Özelliği

Başta Google Chrome olmak üzere birçok ürününde gizli mod özelliği sunan Google şimdi Maps uygulamasında bu özelliği aktif etti. Fakat bu özellik her sürümde aktif değildir. Zaman içerisinde bütün sürümlere geleceğini duyuran Google bu özelliği neden çıkardı ve ne işe yarıyor?

Google haritalar standart kullanımlarda gidilen yerlerin geçmişini ve detaylı bilgilerini kullanıcıyı sunmaktadır. Bu bilgilerin sonradan gözükmesini istemeyen kullanıcılılar için eklenen bu özellik sayesinde gönül rahatlığıyla dilediğiniz yere daha kolay gidebilirsiniz.

Google Maps Gizli Mod Nasıl Kullanılır?

Bütün sürümlerinde aktif olmayan bu özelliğin sizin cihazınızda aktif olduğunu öğrenmek için aşağıda vereceğimiz adımları izleyerek öğrenmeniz mümkün;

  • İlk adım olarak cihazınızda Google Maps uygulamasını açarak Google hesabınıza giriş yapınız.
  • Ardından karşınıza gelen profil resmi kısmına tıklayınız.
  • Bu işlem sonrasında karşınıza çıkan seçenekler kısmından “Gizli Modu Aç” seçeneğine tıklayarak gizli modu aktif etmiş oluyorsunuz.

Yukarıda verdiğimiz adımların arasında yer alan “Gizli Modu Aç” seçeneği karşınıza çıkmadıysa henüz güncelleme cihazınızda bulunan Maps uygulamasının sürümüne gelmemiştir. Güncellemeleri takip ederek en yakın zamanda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim