Google Search Console Kayıt

 

Google Search Console kayıt etme, yönetimi. Blogger google search console kaydı resimli anlatım.

 

 

Google Search Console Kayıt

 

Google Search Console ile web sitenizin trafiğini yönetin!..


Google'ın webmasterlar için sunduğu Google Search Console ile web siteniz ile ilgili birçok bilgiye sahip olabilirsiniz.


Google Search Console ile Google'ın sitenizi nasıl indekslediğini, seo optimizasyonu önerileri ve performans artırıcı diğer önemli bilgileri ücretsiz olarak size sunmaktadır. 


Ayrıca, spam yada diğer tehlikeli yazılımların sitenizde bulunması durumunda sizi uyararak önlem almanızı da sağlamaktadır.


Blogger kontrol panelinden Ayarlar sekmesine giriş yaptıktan sonra Tarayıcılar ve Dizine Ekleme başlığı altında Google Search Console linki bulunmakta, giriş yaparak devam ediyoruz.


Blogger hesabımızı oluşturduğumuz mail hesabımızla giriş yaptıktan sonra URL adresini isteyecektir. URL adresinizi https://www.internettenekis.com olarak giriş yapabilirsiniz.


Doğrulamayı blogger otomatik yapabilmektedir yada Google Analytics hesabınızı daha önce doğruladıysanız ilgili alan ile doğrulamayı yapabilirsiniz


Doğrulamayı başaramazsanız, HTML etiketi ile doğrulamayı seçebilirsiniz. İlgili kodu, blog kontrol panelinden düzen sekmesine giriş yaparak footer alanına HTML Gadget oluşturup içerisine yapıştırarak da doğrulamayı tamamlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim