Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Antonio Banderas'ın başrolünde yer aldığı ve orijinal adı Security olan Güvenlik film konusu nedir? Güvenlik film oyuncuları kimlerdir? İşte sizlere Security movie hakkında detayları konumuz içerisinde paylaşıyoruz. Hadi gelin o zaman Güvenlik filmi hakkında detayları film incelemesi adı altında birlikte inceleyelim.


Güvenlik - Security Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

4 Mart 2017 tarihinde vizyona giren Security filmi, tam tamına 1 saat 28 dakikalık süreye sahiptir. Antonio Banderas, Ben Kingsley ve Liam McIntyre gibi isimlerin oyuncu kadrosunda bulunduğu Güvenlik filmi yönetmen koltuğunda Alain Desrochers oturuyor. Abd yapımı film, bizlere aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünü çok iyi yansıtıyor. Filmin senaryosunu John Sullivan ile Tony Mosher birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Jeffrey Greenstein, David Harris, Gisella Marengo, Les Weldon ve Jonathan Yunger üstlenmiştir.


Film Tavsiyesi = Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Güvenlik - Security Film Oyuncuları

Filmde Eduardo 'Eddie' Deacon karakterini Antonio Banderas, Charlie karakterini Ben Kingsley, Vance karakterini Liam McIntyre, Ruby karakterini Gabriella Wright, Mason karakterini Chad Lindberg, Dead Eyes karakterini Cung Le, Hood Shooter karakterini Mark Rhino Smith, Female backseat agent karakterini Yana Marinova, U.S. Marshall- Shotgun karakteirni Bashar Rahal, Patrol car cop karakterini Mark Basnight canlandırmıştır.


Güvenlik - Security Film Konusu

Eddie adındaki bir adam özel kuvvetlerden ayrıldıktan sonra iş bulma konusunda sıkıntı yaşamaktadır ve bir senedir işsizdir. Günlerden bir gün gittiği yerde şansı yaver gider ve bir iş bulur. Bu iş fazla mesaili ama az ücretli bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olmaktır. Bu işi kabul eden Eddie, gece görevi için işe gittiğinde kapıya gelen 11 yaşındaki bir kız çocuğu ile tüm işler değişiyor. Bu kız çocuğu bir duruşmada tanıklık yapacaktır fakat tanıklık yapmasını istemeyen kişiler tarafından polisin elinden alınıp öldürülecektir. Tabi bu kızın alışveriş merkezinin kapısını çalması üzerine başrolümüz Eddie, ona seni ne olursa olsun koruyacağım der ve kedi fare oyunu başlar..


Güvenlik - Security Film Yorumum

Açıkçası Security IMDb puanına baktığımızda 5.7 olduğunu görüyoruz fakat en az bir 7 puanı hak ettiğini düşünüyoruz. Çünkü uzun zamandır izlediğim en kaliteli aksiyon filmlerinden bir tanesi diyebilirim. Yani bir aksiyon filmleri ve gerilim filmleri izlemek için açtığım bu film beklentilerimi karşıladı. Security film konusu zaten oldukça iyi konulardan bir tanesi ve bir de iyi işlediği için izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum.


İlgili Konular

1- İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- The Beast - Bir Babanın Öfkesi Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

3- Doğaüstü - Chronicle Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim