İnternetten Para Kazanma Yolları

 
İnternetten para kazanma yolları nelerdir? İnternetten para kazanmanın kesin yolları? Garantili internetten para kazanma yöntemleri.
 
 

İnternetten Para Kazanma Yolları

 
Ek gelir elde etmek yada bu işleri profesyonel anlamda yapmak adına kullanılabilecek 40 farklı internetten para kazanma yollarını, ince ayrıntılarına ve detaylarını bulabilirsiniz. 
 

Para kazanmak isteyenlere aylık 20-30 lira getirecek yöntemleri anlatmak zaman kaybı olacaktır.. Kimse 30 lira için uğraş vermez ve buna teşvik etmek de doğru olmayacaktır.

     

Blogda anlatacak olduğumuz yöntemler kısa yada uzun vadede ciddi gelirler elde etmenize yarayacak olmasının yanında ciddi bir çaba da gerektiren yöntemlerdir. 

 

Zaten, oldukça kolay ve çaba gerektirmeyen yöntem ile para kazanılıyor olsaydı, kimse çalışmıyor olurdu. Bilgi birikimi, beceri, özveri ve sabır gerektiren 40 yöntemden bahsedeceğim. 

 

Konumuzda yer alan yöntemlerle neredeyse kesin sonuç alacağınızın garantisini verebiliriz. Elbette, doğru işler yaptığınız sürece... Ve inanıyorum ki, daha önce bu yöntemler ile çok para kazanan insanlar olması sebebiyle siz de emeğinizin tam karşılığını alabileceksiniz. 

 

İnternetten para kazanma yöntemlerinin neler olduğuna liste halinde aşağıda veriyorum, size uygun olan bir veya birkaç yöntemi bir arada kullanarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.


  1. Blog yazarak
  2. Döviz/altın alış-satış
  3. Youtube
  4. Site kurarak
  5. Temettü hisseleri alın
  6. Instagram
  7. Web semineri
  8. DropShipping
  9. E-kitap
  10. ArtıWay
  11. AirBNB
  12. El yapımı ürünler
  13. Anket doldurma
  14. Şirket ismi/slogan bulma
  15. Google reklamları
  16. Tema/eklenti kodlama
  17. Domain alım satım
  18. Tamirat işleri 
  19. Freelancer
  20. Niş blog açarak
  21. Yabancı dil öğretin
  22. Blacklink satışı yaparak
  23. Fiverr
  24. Araba kullanma eğitimi
  25. Viator
  26. Makale yazarak
  27. Araba kiralama
  28. Fotoğraf satarak
  29. Stock video
  30. Oda kiralama
  31. Amazon mechanic turk
  32. Satış ortaklığı ile
  33. Oyun skin satışı
  34. Çeviri
  35. Online ürün satımı
  36. Twitch
  37. Uber
  38. Udemy
  39. Bionluk
  40. SadeceON

 

    

BLOG YAZARAK

 

İnternetten para kazanma yollarından en önemlisi ve ek iş olarak yapılabilecek olanı blog yazmak diyebiliriz. 

 

Blog yazarlığı ile boş zamanlarınızda yazı yazarak para kazanmanız mümkündür. Önemli olan bu konuda biraz da olsa yetenekli olmak ve çaba harcamaktır. 

     

Blog yazarlığından para kazanmanızı garanti edebiliriz ancak bunun bir süreç olduğunu ve meyvelerini zaman içerisinde alacağınızı söylemek zorundayız. 6 ay gibi bir süreden önce para kazanmayı düşünüyorsanız bu yöntem size göre değildir! 

 

Fakat, uzun vadede düzenli gelir almanızı sağlayacak bir yöntemdir. Yazdığınız yazılar rağbet görmeye devam edecek, kazancınız devam edecek, yeni yazılar ekleyerek kazancınızı artırabileceksiniz. 

 

Blog yazarak para kazanma yöntemine detaylı olarak göz atmak için Blog Yazarak Para Kazanma yazımıza gözatabilirsiniz.

 

  

DÖVİZ / ALTIN ALIŞ ve SATIŞI

 

İnternetten para kazanmayı düşünenlerin büyük çoğunluğu döviz yada altın alım satımı yapmaktadırlar. 

 

Son 10 yılda dolar kuru %246, Euro %182 ve Altın %240 kazanç sağlamıştır.

 

Günübirlik dolar veya altın alım satımı yaparak daha fazla para kazanabilirsiniz

 

Yada, forex şirketleri aracılığıyla kaldıraçlı işlem yaparak kazancınızı 100'e hatta 1000'e katlayabilirsiniz. 

 

Döviz ve Altın Alım Satımından Para Kazanma yöntemine ilgili yazımızdan daha detaylı gözatabilirsiniz. 


   

YOUTUBE


İnternetten ek iş yaparak ciddi miktarlarda para kazanmak isteyenler için bir diğer önerimiz YouTube'dan para kazanmak olacaktır. 


Geçtiğimiz yıllarda İngiliz bir ailenin paylaşmış olduğu 1 dakikadan kısa süreli bir video 150.000 dolar kazandırdı!


YouTube'dan kanal açarak ve videolar yükleyerek para kazanmak mümkündür. Her hafta kaliteli içeriğe sahip video yükleyerek 6 ay gibi kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsin.


YouTuber olmak hem eğlencelidir hem de gelir getiricidir! Mevcut ekipmanlarınızla tutkularınızın peşinden giderek para kazanmak için YouTube'dan Para Kazanma Yolları yazımıza gözatın ve Youtube'dan para kazanmanın detaylarına ulaşın.


   

SİTE KURARAK


Web sitesi kurmak internetten para kazanma yollarından birisidir ve en geniş kapsamlı içeriğe sahip yöntemdir. 


Blog sitesi, forum sitesi, eğitim sitesi, satış sitesi ve diğer birçok site çeşidi ile internetten para kazanmak mümkündür. 


Web siteniz üzerinden Adsense reklam gelirlerinin yanında satış ortaklığı programı ve gerçek satış yaparak para kazamak mümkündür. 

 

Affiliate yöntemi ile ürün incelemeleri yapark para kazanabileceğiniz gibi online pdf yada video yöntemiyle oluşturacağız derslerle de para kazanabilirsiniz. Web hosting satış sitesinden satış ortaklığı programı ile para kazanabileceğiniz gibi oluşturduğunuz web sitelerinizin satışını yaparak da para kazanabilirsiniz. Site içi üyelik sistemini de elbette unutmayınız!


Buna benzer birçok site kurarak para kazanmak isteyenler detaylı bilgilere Site Kurarak Para Kazanma konulu yazımıza gözatabilirler.



TEMETTÜ HİSSELERİ ALMAK


İnternetten para kazanma yollarından en çok kullanılanlarından birisi de borsa da hisse alım ve satımıdır. 


Borsa da yer alan hisseler de dolar, altın gibi anlık değer değişimlerine sahiptirler ve günübirlik alım satım ile para kazanmak mümkündür. 


Ayrıca, orta ve uzun vadede de kazançlı bir yatırım olabilmektedir. Aselsan şirketi 10 yılda %4000'den fazla kazanç sağlamıştır. 


Borsa'da yer alan bazı hisseler, hissedarlarına temettü dediğimiz kâr payı da dağıtmaktadırlar. Hem hisse değerinin artması ile hem de temettü dağıtımı ile borsa'dan para kazanmak mümkündür.


Borsa da doğru yatırım yapmak önemlidir. Hisse senetleri ve temettü hisseleri ile ilgili detaylı bilgiye Temettü Hisseleri Alarak Para Kazanma isimli yazımızdan ulaşabilirsiniz.



INSTAGRAM


Instagram'da takipçilerinizin yüksek olması halinde para kazanmanız mümkündür. Kimi kişiler yalnızca takipçi sahibi olmak için Instagram fenomeni olmak istemektedirler fakat Instagram üzerinden para kazanmak da mümkündür.


Eminim ki çoğu fenomen sadece para kazanmak amacıyla takipçi sayısını artırmaya çalışmaktadırlar. 


Instagram'dan para kazanmak için reklam verenin hedef kitlesine uygun takipçilerinizin olması ve gerçek takipçilerinizi olması önemlidir. Ayrıca, takipçileriniz ile iletişiminizin iyi olması da kazancınızı artıran etkendir. 


Herhangi bir şirketten reklam teklifi alabileceğiniz gibi ürün tanıtımı yaparak satış ortaklığı programı ile de para kazanabilirsiniz. 


Instagram'dan para kazanmak istiyorsan detaylı bilgi için Instagram'dan Para Kazanma konulu yazımıza göz atmanızı önermekteyiz. Instagram'da takipçi sayısı artırma ve para kazanma konusunda detaylı bilgi yer almaktadır.



WEB SEMİNERİ


Web semineri (webinar)'ni duymamış olabilirsiniz ancak mutlaka bir seminere katılmışsınızdır! Fiziksel seminer genellikle yaşam koçluğu alanında olsa da web semineri her konuda olabilmektedir.


Uzmanlık alanınız ile ilgili herhangi bir konuda ( spor, matematik, yazılım, tasarım, fizik, yemek yapma vb.) web semineri vererek para kazanmanız mümkündür.


Web semineri vererek yüksek miktarlarda para kazanmanız mümkündür. Bunun için izlemeniz gereken bazı yollar bulunmaktadır. 


Öncelikle, web semineri vermek istediğiniz alanınızda uzman olmalısınız. Web semineri verirken soru - cevap bölümü olacaktır ve zor sorular ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple, uzman olmadığınız konuda seminer vermeyin. 


Web semineri verebilmek için kendi platformunuzu kurabileceğiniz gibi Zoom gibi platformlar ile de seminerinizi düzenleyebilirsiniz. İlk birkaç seminerinizi ücretsiz vermenizi ve seminerlerinizi Instagram, FaceBook gibi sosyal platformlarda paylaşmanızı sonrasında ise hedef kitlenize ulaştıkça ve takipçi kazandıkça ücretli seminerler vermenizi önermekteyiz.


Web semineri ile para kazanmak mümkündür ancak ne kadar kazanırım? Nasıl web semineri verebilirim? Dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? gibi sorularınıza yanıt bulacağınız Web Semineri Vererek Para Kazanma isimli konumuza göz atmanızı önermekteyiz.



DROPSHIPPING


DropShipping ile yani stok olmadan satış yaparak internetten para kazanmanız mümkündür. 


Toptancıdan alacağınız XML formatındaki ürün listesi, fotoğrafları ve özelliklerini değerlendirerek satış yapmak istediğiniz ürünleri e-ticaret sitenizde yada e-ticaret sitelerinde pazarlayarak müşteriye ulaşabilir ve gerçekleşen satışlar için kâr payı alabilirsiniz. 


Önemli olan aynı özellikteki ürün için en uygun fiyatı veren toptancıyı bulmaktır. Elbette, güvenilir, hızlı teslimat yapan toptancıyı da seçmek önemlidir. 


DropShipping yönteminde sermaye gerekmemektedir, depo gerekmemektedir yada herhangi bir masraf gerekmemektedir. Ancak, yeterince emek harcamanız gerekecektir. Her sipariş ile tek tek ilgilenmeniz gerekecektir. 


Halihazırda Gittigidiyor, n11 gibi platformlar üzerinden DropShipping yöntemi ile satış yapan ve para kazanan insanlar olduğu bilinmektedir. Sen de DropShipping ile Para Kazanmak istiyorsan detaylara gözatabilirsin.

 

 

E-KİTAP

 

E-kitap yazarak internetten para kazanabilirsiniz. Yazı yazmayı seviyoranız ve yazı yazmaya değer bir konum var diyorsanız, e-kitap yazarak para kazanabilirsiniz.  


E-kitap yazmak hem kolaydır hem de kontrol tamamen sizi elinizdedir. Ayrıca, herhangi bir konuda e-kitap yazmanız mümkündür!


  • Twitter takipçi artırma
  • Günde 200 TL kazanma
  • İnternetten para kazanma yolları
  • Blog yazarak para kazanma
  • Yemek tarifleri
  • Moda
  • Aktüel


Daha sayamadığımız aklınıza gelebilecek her konuda e-kitap yazmak mümkündür. 


Yazdığınız e-kitabınızı kendi web sitenizde yada amazon, google play gibi platformlarda da satmanız mümkündür! Bu sayede kısa sürede her bir kitap satışından 10 ile 100 TL arasında para kazanabilirsiniz.


E-kitap yazarak para kazanma konusunda detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.



ARTIWAY

 

ArtıWay ile online alış veriş yaparak para kazanmanız mümkündür. Aslında Artıway bir internetten para kazanma yolu olmaktan ziyade bir tasarruf yöntemidir. Ancak, sadece basitçe üye olup, birkaç tıklama ile yıllık ortalama 500 TL kazanç elde etmeniz mümkün olmaktadır.


ArtıWay, pek çok kişi tarafından bilinmeyen bir internetten para kazanma yöntemidir. Her ne kadar tasarruf yöntemi olduğunu söylesek de çoğu kişi tarafından bilinmemekte ve kullanılmamaktadır. 


Gittigidiyor, n11, hepsiburada, trendyol gibi popüler e-ticaret sitelerinden alış veriş yapıyoranız ve her alış verişten bonus para kazanmak isterseniz Artıway kullanabilirsiniz. Artıway bir nevi yönlendirme sistemi olduğu için, artıway üzerinden herhangi bir popüler sistemden alış veriş yaptığınızda yüzdelik olarak size ödeme yapmaktadır. 


Örneğin, gittigidiyor üzerinden alış veriş yaparsanız %2,6 bonus para verecektir. Bonus paralarınızın 30 TL ve üzerine çıkması durumunda da banka hesabınıza paranızı alabilirsiniz. 


ArtıWay ile alış veriş yaparak para kazanma yöntemini detayları ile inceleyebilirsiniz. Üye olunması ve ardından izleyeceğiniz yollar detaylıca anlatılmıştır.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim