İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Orijinal adı Revolt olan İsyan film konusu nedir? İsyan film oyuncuları kimlerdir? Bilim kurgu filmleri severler için bugün ki film inceleme konumuz Revolt movie oldu. Geçenlerde izleme fırsatı bulduğu Revolt filmi hakkında sizlere film incelemesi adı altında bilgiler sunmak istedik.


İsyan - Revolt Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

1 Temmuz 2017 tarihinde vizyona giren İsyan filmi, 1 saat 27 dakikalık süreye sahiptir. Revolt IMDb puanı 5.2 olurken bilim kurgu filmleri, aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünde karşımıza çıkıyor. İngiltere ve Güney Afrika yapımı İsyan filmi oyuncuları arasında Lee Pace, Jason Flemyng ve Berenice Marlohe gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Rowan Athale kaleme alırken filmin yapımcılığını ise Rory Aitken, Nicolas Chartier, Zev Foreman, James Harris, Brian Kavanaugh-Jones ve Ben Pugh birlikte üstlenmiştir.


Film Tavsiyesi = Tükeniş Hd Film İzle: 2018 Bilim Kurgu Filmleri Extinction


İsyan - Revolt Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Bo karakterini Lee Pace, Nadia karakterini Berenice Marlohe, Stander karakterini Jason Flemyng, Jeandre karakterini Leroy Gopal ve Asian Journalist karakterini ise Kenneth Fok canlandırmıştır.


İsyan - Revolt Konusu

Filmi konusu kısaca dünya genelinde bir uzaylı istilası yaşanmıştır ve bu istila sonucunda hayatta kalma mücadelesi verilmesini konu olarak ele almıştır. Afrika'nın kırsallarında geçen filmde Fransız yardım görevlisi ve Abd askerinin birlik olup uzaylı istilasında hayatta kalabilmek için bir takım oluşturacaktır. Bu takım hem kendilerine sığınak ararken hem de aralarındaki bağda test edilmiş olacaktır.


İlgili Konular

1- Aquaman 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Gökyüzünün Ötesinde (Beyond Skyline) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

3- Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim