Jackie Chan'li Vanguard Film İncelemesi

Jackie Chan'li Vanguard Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Jackie Chan'li Vanguard Film İncelemesi

Dövüş ustası dendiği zaman akla ilk gelen isimlerden bir tanesi elbette Jackie Chan oluyor. Her filmini zevkle izleyen biri olarak yeni çıkan Vanguard filmini de oldukça zevkle izledim. Peki Vanguard film konusu nedir? Vanguard film oyuncuları kimlerdir? İşte sizlere Jackie Chan filmleri arasında yerini alan Vanguard filmi hakkında merak edilen detayları film incelemesi adı altında sizler için konumuzda ele aldık.


Dövüş aksiyon filmleri arasında yerini alan Vanguard, 1 saat 48 dakikalık süreye sahiptir. Çin yapımı filmin yönetmen koltuğunda Stanley Tong oturuyor. 50.1 milyon dolar gişe hasılatı olan Vanguard filmi vizyon tarihi ise 30 Eylül 2020 olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon filmleri ve macera filmleri arasında da yerini alan Vanguard filmi oyuncu kadrosunda Jackie Chan, Yang Yang ve Miya Muqi gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise yine yönetmen koltuğunda oturan Stanley Tong kaleme almıştır.


Vanguard Film Oyuncuları

Filmde Tang Huating karakterini Jackie Chan, Lei Zhenyu karakterini Yang Yang, Mi Ya karakterini Miya Muqi, Shendiao karakterini Zhu Zhengting, Yago karakterini Desmond Aldridge ve Abati karakterini Saved Badreya canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Uncut Gems Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi


Vanguard Film Konusu

Vanguard, Tang Huanting tarafından kurulan ve oldukça büyük bir yere sahip olan ileri teknolojiye sahip olan bir güvenlik ajansıdır. Günlerden bir gün, Qin adındaki bir iş insanın kızının teröristler tarafından kaçırılması üzerine güvenlik ajansı olan Vanguard hemen harekete geçer. Her ne kadar görevin çok iyi gideceği düşünülse de işler terse gider ve iş insanı Qin de teröristler tarafından yakalanır. İşte Vanguard'ın kurucusu Tang, hem müşterisini hem de birçok insanın hayatını kurtarmak için ekibi ile elinden gelen mücadeleyi verecektir.


Vanguard Film Yorumum

İşin içinde Jackie Chan olunca bu film izlenmeden olmaz demek doğru olacaktır. Vanguard Türkçe dublaj izle seçeneği şuanda mevcut değil ama birçok yerde Vanguard Türkçe altyazı izle imkanı mevcuttur. Filmi biz altyazı olarak izledik ve klasik Jackie Chan filmleri içinde yer alıyor diyebiliriz. Değerlendirmek gerekirse 10 üzerinden 7 verebileceğimiz bir film diyebiliriz.


İlgili Konular

1- Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi

2- Paradise Hills (Cennet Tepeleri) Film İncelemesi

3- Uçak Kazası Temalı IMDB Puanı Yüksek 10 Etkileyici Film


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim