Kırmızı Ruh Kimdir

Kırmızıruh röportaj

Cinsiyeti Olmayan Kırmızılı Kadın - Kırmızı Ruh Röportaj

  • Merhabalar Kırmızı Ruh Okuyucularımız kendiniz nasıl tanıtmak istersiniz?
Merhaba ben Kırmızı, 24 Eylül 1984 doğumluyum. Evliyim, 3 çocuğum var, kamu personeliyim. 15 yıldır forumlar, sözlükler sayfalar, 9 yıldır 'da blogda paylaşımlar yapıyorum. Yazdığım kısa öykülerin devamını getirip, kitap çıkarmış düşüncem var.
  • Kırmızı Ruh blog sayfanızın amacı nedir?
Tamamen kişisel blog, kendi okuduğum izlediğim dinlediğim, sevdiğim şeyleri paylaşıyorum. Ruh halim ve iç dünyamın zevklerimin yansıması
  • Bloggerla nasıl tanışmış olduğunuzu Ağaç Ev Sohbetleri#68 'de yayımladınız peki blogger yazarı olmaya nasıl karar verdiniz ? Sizin bu konuda en büyük motivasyonunuz nedir?
Blogger'la tanışmam Facebook'ta ki sayfamda sıkılmam ve daha farklı ortam arayışımla başladı. Orada belirttiğim bazı durumlar etken oldu ve bloggers adım attım. Bunu ilerletmemde arkadaşım Fulya ve DeepTone rol model oldu diyebilirim. Motivasyonum tamamen kendi iç dünyam, aklımdan kalbimden geçenler.

  • Blogger'da yazarlık hayatınız nasıl geçiyor , hangi alanda daha çok içerik üretiyorsunuz?
İş ev çocuk üçgeni arasında çok kolay olmuyor, ama kendime hafta soları zaman yaratmaya çalışıyorum. Okuduğum kitaplarda altını çizdiğim alıntıları paylaşıyorum. Ve o içerikle ilgili güzel bir şarkı seçmeye çalışıyorum. Daha önce de dediğim gibi dinlediğim, izlediğim, okuduğum şeylerin etkisiyle, yazdığım kısa öyküler ve etkinlikler genel içeriği oluşturuyor.
  • Hazırlamış olduğunuz içeriğe okuyucularınızdan yorum geldiğinde hissettiğiniz duygular nelerdir? Buradan okuyucu kitlenizle neler paylaşmak istersiniz?
Bu zamana kadar olumsuz bir yorumla karşılaşmadım, DeepTone'la çok iyi bir fikir alışverişi durumu var, yazılarımı yayınlamadan önce o ön düzenlemesini yaptı bir kaç kez, ona çok teşekkür ediyorum bu bahaneyle. Her zaman yardım sever. Mutlu oluyorum gelen yorumlarla, önerilerle yada şunu yapsan şöyle desen tarzı yorumlarda kendimi geliştirmek ve daha iyisi adına motive edici yorumlar olarak görüyorum.
  • Şuan İlk blog yazmaya başlamış olduğun "sen" e neler söylemek isterdin?
Keşke zamanında Facebook'ta zaman öldüreceğine en başta burada başlasaydın.
  • Son olarak eklemek istediklerin var mı?
Teşekkür ediyorum, mutlu ettiniz, kolaylıklar.
  • Bizim blog sayfamız hakkında görüş ve önerilerin nelerdir?
Oldukça güncel ve yenilikçi, bir çok bloggerla yapılmış röportaj mevcut, daha önce hiç rastlamadım bu açıdan oldukça farklı. Geleceğin gazeteci adayı olabilirsin :)
  • Bizim blog sayfamız hakkında görüş ve önerilerin nelerdir?
Özgün ve farklı içeriklerinizi okuyorum. Bu şekilde çizginizi ve üslubunuzu bozmadan devam ederseniz çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum.💫 
  • Size ulaşmak isteyenler okuyucularımız hangi bağlantıları kullanabilir?
Blog ga mail adresim ekli. Ayrıca Youtube sayfamın linkleri mevcut. Kırmızı Ruh adıyla kanalım mevcut.
Blog: Kırmızı Ruh

Mail: [email protected]

Facebook: KirmiziRuh

Twitter: RuhKirmizi

Yukarıdaki bağlantıları kullanabilirler.

Sezer bir destek uzmanı ve bu yardım sayfasının yazarıdır. Aşağıdaki bölümü kullanarak sayfayla ilgili geri bildiriminizi kendisine ulaştırabilirsiniz.
Bu Makale Yararlı mı
-
Yardım İhtiyacanız mı Var ?

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim