Lucy Bronze Kimdir, Kaç Yaşında? Lucy Bronze Oynadığı Takımlar

Lucy Bronze Kimdir, Kaç Yaşında? Lucy Bronze Oynadığı Takımlar
Lucy Bronze Kimdir, Kaç Yaşında? Lucy Bronze Oynadığı Takımlar

Hep futbolcu dendiği zaman akla erkekler geliyor olsa da elbette kadın futbolcular da olduğunu unutmamak lazım. İşte bu kadın futbolcular içinde bazılar var ki en iyi noktalara kadar geliyor. İşte bu kadın futbolculardan bir tanesi de Lucy Bronze diyebiliriz. Peki Lucy Bronze kimdir kaç yaşında? Lucy Bronze hangi takımlarda oynadı? İşte tüm detaylar konumuzda.


Tam adı Lucia Roberta Tough Bronze olan kadın futbolcu Lucy Bronze, Manchester City ve İngiltere milli takımında sağ bek pozisyonunda oynuyor. Lucy Bronze kaç yaşındadır sorusuna yanıt olarak 28 Ekim 1991 tarihinde Berwick-upon-Tweed/Birleşik Krallık'ta doğmuştur. 1,71 metre boyunda olan kadın futbolcu Lucy Bronze'un Sophie Bronze ve Jorge Bronze adında iki kardeşi vardır.


Bakınız = Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!


Lucy Bronze Oynadığı Takımlar

Şuanda Manchester City'de 20 numarada sağ bek ve İngiltere milli takımında 2 numarada sağ bey oynamaktadır. Daha öncesinde ise Everton, Liverpool, Sunderland, Lyon gibi takımlarda oynayan fubolcu, ABD'de ise kolej düzeyinde North Carolina Tar Hells takımında da oynadı.


İlgili Konular

1- Papiss Cisse Kimdir, Kaç Yaşında? Papiss Cisse Oynadığı Takımlar

2- Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

3- Radamel Falcao Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim