Name Yada item.name Belirtilmelidir Hatası Çözümü

 

Name yada item.name belirtilmelidir gibi bir hata Google Search Console'da alıyorsanız, name yada item.name belirtilmelidir hatasının çözümü oldukça basittir.
 
 
 

Name Yada item.name Belirtilmelidir Hatası Çözümü

 

Blogger kullanıcıları yada diğer sitelerde Name yada item.name belirtilmelidir gibi bir hatayı Google Search Console'da alabilirler ve bu hata tekrarı çok sayıda olması sebebiyle sinir bozucu olabilmektedir.


Name yada item.name belirtilmelidir hatasının çözümü oldukça basittir.


Sorunun çözümü için hatayı veren URL'nin bulunması gerekmektedir. Google Search Console bu konuda bize yardımcı olacak ve hatanın yer aldığı URL yapısını gösterecektir. 


Google Search Console'a giriş yaptıktan sonra İçerik haritaları bölümüne giriş yapıyoruz. Ayrıntılar alanında aldığımız hatayı görebiliyoruz.

 




Hata ekranına giriş yaptığımızda, sayfanı alt tarafında hatayı veren linkleri görebilirsiniz. İlgili linkte yer alan yazımızda etiket olmaması sebebiyle böyle bir hata almış bulunmaktayız. 

 

ÇÖZÜM

 

URL'de yer alan yazımıza etiket eklemesi yapıyoruz ve Google Search Console'da düzeltmeyi doğrula'ya tıklayarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol ediyoruz.


Sorununuz devam ederse yoruma yazarak destek alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim