Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Ölümcül Labirent 2 Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2019 senesinde vizyona giren Ölümcül Labirent filminin devam halkası olan ve orijinal adı Escape Room 2 olan Ölümcül Labirent 2 filmi çok yakında vizyona girmek için hazırlanıyor. Peki Ölümcül Labirent 2 ne zaman çıkacak? Ölümcül Labirent 2 konusu nedir? Ölümcül Labirent 2 oyuncuları kimler? gibi merak edilen tüm soruların cevaplarını sizler için film incelemesi adı altında listeledik.


1 Ocak 2021 tarihinde vizyona girecek olan Ölümcül Labirent 2 yönetmen koltuğunda ilk filmde de olduğu gibi Adam Robitel oturuyor. Gerilim filmleri türündeki Ölümcül Labirent 2 filmi oyuncu kadrosunda Indya Moore, Holland Roden ve Tayler Russell McKenzie gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu Maria Melnik, Fritz Bohm ve Bragi Schut birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Neal .H. Moritz üstlenmiştir.


Ölümcül Labirent 2 Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna baktığımızda ise Indya Moore, Holland Roden, Taylor Russell McKenzie, Logan Miller, Isabelle Fuhrman, Carlito Olivero ve Thomas Cocquerel gibi isimlerin yer aldığını görüyoruz.


Film Tavsiyesi = Fırtına Anı Film Konusu, Oyuncuları: 2018 Gerilim Filmleri


Ölümcül Labirent 2 Konusu

Bildiğiniz üzere serinin ilk filmi Escape Room'da birbirine yabancı 6 farklı kişinin kaçış odasından kaçmaya çalışmasını konu olarak işlemişti. Escape Room 2 konusu da muhtemelen buna benzer bir senaryo ile karşımıza çıkacaktır.


Ölümcül Labirent Yorumum

Açıkçası Ölümcül Labirent yani ilk filmini beğenerek izlediğimi belirtmek isterim. Zaten bu tür filmleri genel olarak seven biriyimdir. Özellikle Testere gibi bir yerlerden kaçmaya çalışan insanların yaşam mücadelesi verdiği korku gerilim filmlerini genel olarak severim. Ölümcül Labirent 2 filmi de ilk film gibi olursa izlenmeye değer olur diye düşünüyoruz.


İlgili Konular

1- Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri

2- Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

3- Düşkapanı (Dreamkatcher) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim