Paradise Hills (Cennet Tepeleri) Film İncelemesi

Paradise Hills (Cennet Tepeleri) Film İncelemesi
Paradise Hills (Cennet Tepeleri) Film İncelemesi

Emma Roberts, Eiza Gonzalez, Milla Jovovich gibi kaliteli isimler rol aldığı ve orijinal adı Paradise Hills olan Cennet Tepeleri filmi bugün ki film incelememiz oldu. Peki Paradise Hills film konusu nedir? Paradise Hills oyuncuları ve rolleri nelerdir? İşte sizlere Paradise Hills filmi hakkında merak edilenleri film incelemesi adı altında konumuz içerisinde ele aldık.


Bildiğiniz üzere Kurgu Gücü sitemizde genel olarak izlediğimiz filmleri ya da yeni çıkacak vizyon filmleri hakkında inceleme konuları paylaşıyoruz. İlk çıktığı zamanlarda izlediğimiz fakat geçtiğimiz günlerde tekrar karşımıza çıkan Paradise Hills filmini tekrar izleme fırsatımız olmuştu. Şimdi de sizle film hakkında detayları paylaşmak istedik. Hadi gelin film hakkında detayları inceleyelim.


Paradise Hills vizyon tarihi 29 Ağustos 2019 olarak karşımıza çıkıyor. 1 saat 35 dakikalık süreye sahip olan Paradise Hills yönetmen koltuğunda Alice Waddington oturuyor. Gerilim filmleri, bilim kurgu filmleri, fantastik filmler ve dram filmleri türlerinde karşımıza çıkan Cennet Tepeleri filminin bilet gişesi ise 374.100 dolar olarak karşımıza çıkıyor. İspanya yapımı filmin oyuncu kadrosunda ise Emma Roberts, Eiza Gonzalez ve Milla Jovovic gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Brian DeLeeuw, Nacho Vigalondo ve Alice Waddington birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Adrian Guerra ve Nuria Valls birlikte üstlenmiştir.


Film Tavsiyesi = Avcı'nın İntikamı Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Paradise Hills Oyuncuları ve Rolleri

Filmde Uma karakterini Emma Roberts, Amarna karakterini Eiza Gonzalez, The Duchess karakterini Milla Jovovich, Chloe karakterini Danielle Macdonald, Markus karakterini Jeremy Irvine, Yu karakterini Awkwafina, Son karakterini Arnaud Valois, Favorite I karakterini Daniel Horvarth, Asistan I karakterini Oliver Ritchie, Drunk Guest karakterini Hunter Tremayne, PH Girl karakterini Karina Kolokolchykova ve Senior I karakterini ise Julius Cotter canlandırmıştır.


Paradise Hills Konusu

Uma adındaki bir genç kadının hayatı babasının ölümü üzerine resmen yerlebir olur. Bir de kötü milyarder babasının şirketini satın alınca işler karışır. Hele bir de bu milyarder gözünü Uma'ya dikip evlenmek isteyince işler karışır. Uma ise bu adamla evlenmek istemez. Bu nedenle Son Prescott, Uma'nın aklının yıkanması ve onunla evlenmesi için "Paradise Hills" adındaki bir tesise gönderir. Bu tesiste en üst seviyedeki aileler kızlarını kendilerine uygun birileri olmaları için hazırladıkları bir yer olarak bilinir. Fakat işin ardından bambaşka bir durum vardır. Bu durumu Uma çözdüğü andan itibaren işleri yoluna sokmak için Uma ve orada tanıştıkları Amarna, Chloe ve Yu adındaki kişiler ile büyük bir gerilimin içine girecektir.


Paradise Hills Film Yorumum

Paradise Hills hd izle için gerçekten izlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Açıkçası sahneler ile pek iyi olduğunu düşünmüyor olsam da konu olarak beğendiğim bir film diyebilirim. 10 üzerinde değerlendirecek olursak biz 5 puanı uygun görüyoruz. Özellikle başrollerinde Emma Roberts ile Milla Jovovich gibi isimlerin olmasının filmi izlememde katkısı olduğunu söyleyebilirim.


İlgili Konular

1- Ava Film Konusu - Ava Film Oyuncuları - Ava Film İncelemesi

2- Uncut Gems Film Konusu, Oyuncuları ve İncelemesi

3- The Dig Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim